Povezane vesti
"Pozdravila sam se sa životom, vukao me po zemlji i šutirao": Ispovest otete taksistkinje iz Čačka koja je jednom porukom…
Blic 15.05.2023
Uobičajen radni dan za volanom taksija, za jednu Čačanku pretvorio se u košmar koji nikad neće zaboraviti. Iako se taksiranjem bavi dve godine nikad nije bila u ovakvoj opasnosti i to od strane stranke koju je vozila na zadatu adresu. Nije ni slutila da… »
Pozdravila sam se sa životom, šutirao me je! Horor ispovest taksistkinje - Zapretio je nožem, pomislila sam da je šala
Mondo 15.05.2023
Taksistkinja iz Čačka je ispričala strašan susret sa klijentom koji je pokušao da je ubije. Taksistkinja iz Čačka je ispričala strašan susret sa klijentom koji je pokušao da je ubije. Uobičajen radni dan za volanom taksija, za jednu Čačanku pretvorio se… »
Vesti dana »

Ključni evropski lideri u telefonskom razgovoru Zelenskog i Trampa o prekidu vatre
Nedeljnik pre 1 satjoš 87 povezanih

"Kod nas je normalno da ispljujete, izvređate": Milojević opisao šta je prošao Zvezdin heroj Rade Krunić
Mondo pre 19 minutajoš 58 povezanih

Otkriven identitet napadača koji je ranio pet vojnika u vojnoj bazi u Džordžiji (FOTO)
Euronews pre 30 minutajoš 25 povezanih

"Nemamo izbora": Član CIK BiH o oduzimanju mandata Dodiku: Moramo postupiti po sili zakona
Blic pre 30 minutajoš 181 povezana