Povezane vesti
„Nije najbolji rezultat, ali to ne umanjuje trud i rad“: Luk Blek se prvi put oglasio na mrežama posle Evrovizije
Nova 15.05.2023
Evo šta je rekao naš predstavnik na Evrosongu. Srpski izvođač Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, osvojio je 24. mesto sa numerom „Samo mi se spava“. On je juče stigao u Srbiju i podelio svoje utiske, a sada se oglasio na Instagramu. A post… »
Luka blek se prvi put oglasio na mrežama posle evrovizije: Evo šta je poručio, pa otkrio svoj veliki uspeh posle finala…
Kurir 15.05.2023
Luke Black predstavljao je prošle nedelje Srbiju na "Evroviziji" i zauzeo 24. mesto sa pesmom "Samo mi se spava", a sad se na društvenim mrežama prvi put oglasio posle finala. Koliko nam je bilo prelepo putovanje kroz "Evroviziju" ove godine, voleli… »
"Hteo sam da odustanem od Evrovizije zbog tragedije u Srbiji": Luke Black sleteo u Beograd: "Trudio sam se da budem najbolji"
Blic 14.05.2023
Luke Black u jučerašnjem finalu "Evrovizije" zauzeo je 24. mesto nakon glasanja publike i žirija, a večeras se vratio u Srbiju, te pred pripadnicima sedme sile otkrio impresije. - Bilo mi je bitno da prođem u finale, a posle da se zabavim. Makar sam… »
Vesti dana »
Prelević: Srbija ima problem s vlašću koja je zemlju izolovala od civilizovanog svijeta
Al Jazeera pre 1 satjoš 102 povezane
Stiže i do 30 centimetara snega! Ovi delovi Srbije će biti zavejani, evo kakvo nas vreme očekuje za vikend
Mondo pre 2 satajoš 24 povezane