Povezane vesti

"Imao sam: 6.500 preskoka srca u toku dana, puls mi je bio 44" Ivica Dačić o zdravstvenom stanju: "Tu je i šećer, ali…

"Imao sam: 6.500 preskoka srca u toku dana, puls mi je bio 44" Ivica Dačić o zdravstvenom stanju: "Tu je i šećer, ali…

Blic 15.05.2023
Ministar spoljnih poslova i i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić gost je emsije "Jasno! Kao dan" na Blic TV (Mts kanal 115). Sa voditeljkom i autorkom emisije Ivanom Mastilović Jasnić, Ivica Dačić govori o najaktuelnijim dešavanjima… »
"Imam ideje ko bi zamenio branka ružića": Ivica Dačić na Blic Tv o gorućim pitanjima: "Članstvo u Narodnom pokretu ne…

"Imam ideje ko bi zamenio branka ružića": Ivica Dačić na Blic Tv o gorućim pitanjima: "Članstvo u Narodnom pokretu ne…

Blic 15.05.2023
Ministar spoljnih poslova i i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić upravo gostuje u emisiji "Jasno! Kao dan" na Blic TV (Mts kanal 115). Sa voditeljkom i autorkom emisije Ivanom Mastilović Jasnić, Ivica Dačić govori o najaktuelnijim… »
Dačić protiv vanrednih izbora, a za političko smirivanje i razgovore u skupštini Srbije

Dačić protiv vanrednih izbora, a za političko smirivanje i razgovore u skupštini Srbije

Danas 15.05.2023
Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić ponovio je danas da je protiv održavanja vanrednih izbora, te da se zalaže za „političko smirivanje i razgovore“ vlasti i opozicije. Dačić, čiji je SPS koalicioni partner za Srpskom… »

Vesti dana »