Повезане вести
Први регионални конгрес пацијенткиња са раком дојке: Каква су искуства из Србије, Хрватске, Словеније
Данас 16.05.2023
Више од 150 пацијенткиња из готово 20 удружења жена са раком дојке из Србије и региона окупило се у Београду на првом регионалном конгресу пацијенткиња оболелих од ове врсте карцинома, од којег готово свакодневно премине 10… »
"Ја то могу": Први регионални конгрес пацијенткиња са раком дојке у Београду са идејом размене примера добре праксе
Еуроневс 16.05.2023
У Београду се данас одржава први регионални конгрес пацијенткиња са раком дојке под називом "Ја то могу". Више од 150 пацијенткиња из готово 20 удружења из Србије и региона окупиће се и разменити искуства на теме које… »
Први регионални конгрес пацијенткиња са раком дојке "Ја то могу": Више од 150 жена послало важну поруку
Телеграф 16.05.2023
Годишње се рак дојке дијагностикује код 4.500 жена и представља водеċи узрок смрти у поређењу са другим малигним болестима које погађају жене. Више од 150 пацијенткиња из готово 20 удружења жена са раком дојке из Србије и… »
Од рака дојке годишње оболи 4.500 жена! Лекари апелују на важност превенције!
Блиц 16.05.2023
Рак дојке је најучесталије малигно обољење код жена у Србији, а сваке године се број новооболелих жена прогресивно повећава. Годишње се рак дојке дијагностикује код 4.500 жена и представља водеċи узрок смрти у поређењу са… »
Вести дана »
Биографија Србина који је дошао на чело БМВ-а: Има докторат, диплому машинског инжењера стекао је на Кембриџу, а радници га због овога обожавају
Курир пре 45 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучич: Постоје три опције за НИС, 15. јануар крајњи рок за решење
Нови магазин пре 44 минутајош 23 повезане
Више од 32.000 пријава за легализацију: Не смањује се интересовање грађана за акцију "Свој на своме"
Курир пре 1 сатјош 45 повезаних
Међународна невладина организација Србију сврстала у категорију „под репресијом“
Данас пре 2 сатајош 19 повезаних