Повезане вести

Први регионални конгрес пацијенткиња са раком дојке: Каква су искуства из Србије, Хрватске, Словеније

Први регионални конгрес пацијенткиња са раком дојке: Каква су искуства из Србије, Хрватске, Словеније

Данас 16.05.2023
Више од 150 пацијенткиња из готово 20 удружења жена са раком дојке из Србије и региона окупило се у Београду на првом регионалном конгресу пацијенткиња оболелих од ове врсте карцинома, од којег готово свакодневно премине 10… »
"Ја то могу": Први регионални конгрес пацијенткиња са раком дојке у Београду са идејом размене примера добре праксе

"Ја то могу": Први регионални конгрес пацијенткиња са раком дојке у Београду са идејом размене примера добре праксе

Еуроневс 16.05.2023
У Београду се данас одржава први регионални конгрес пацијенткиња са раком дојке под називом "Ја то могу". Више од 150 пацијенткиња из готово 20 удружења из Србије и региона окупиће се и разменити искуства на теме које… »
Први регионални конгрес пацијенткиња са раком дојке "Ја то могу": Више од 150 жена послало важну поруку

Први регионални конгрес пацијенткиња са раком дојке "Ја то могу": Више од 150 жена послало важну поруку

Телеграф 16.05.2023
Годишње се рак дојке дијагностикује код 4.500 жена и представља водеċи узрок смрти у поређењу са другим малигним болестима које погађају жене. Више од 150 пацијенткиња из готово 20 удружења жена са раком дојке из Србије и… »
Од рака дојке годишње оболи 4.500 жена! Лекари апелују на важност превенције!

Од рака дојке годишње оболи 4.500 жена! Лекари апелују на важност превенције!

Блиц 16.05.2023
Рак дојке је најучесталије малигно обољење код жена у Србији, а сваке године се број новооболелих жена прогресивно повећава. Годишње се рак дојке дијагностикује код 4.500 жена и представља водеċи узрок смрти у поређењу са… »

Вести дана »