Povezane vesti
Prvi regionalni kongres pacijentkinja sa rakom dojke: Kakva su iskustva iz Srbije, Hrvatske, Slovenije
Danas 16.05.2023
Više od 150 pacijentkinja iz gotovo 20 udruženja žena sa rakom dojke iz Srbije i regiona okupilo se u Beogradu na prvom regionalnom kongresu pacijentkinja obolelih od ove vrste karcinoma, od kojeg gotovo svakodnevno premine 10 žena. Kongresu, pod… »
"Ja to mogu": Prvi regionalni kongres pacijentkinja sa rakom dojke u Beogradu sa idejom razmene primera dobre prakse
Euronews 16.05.2023
U Beogradu se danas održava prvi regionalni kongres pacijentkinja sa rakom dojke pod nazivom "Ja to mogu". Više od 150 pacijentkinja iz gotovo 20 udruženja iz Srbije i regiona okupiće se i razmeniti iskustva na teme koje interesuju sve pacijentkinje… »
Prvi regionalni kongres pacijentkinja sa rakom dojke "Ja to mogu": Više od 150 žena poslalo važnu poruku
Telegraf 16.05.2023
Godišnje se rak dojke dijagnostikuje kod 4.500 žena i predstavlja vodeċi uzrok smrti u poređenju sa drugim malignim bolestima koje pogađaju žene. Više od 150 pacijentkinja iz gotovo 20 udruženja žena sa rakom dojke iz Srbije i regiona okupilo se… »
Od raka dojke godišnje oboli 4.500 žena! Lekari apeluju na važnost prevencije!
Blic 16.05.2023
Rak dojke je najučestalije maligno oboljenje kod žena u Srbiji, a svake godine se broj novoobolelih žena progresivno povećava. Godišnje se rak dojke dijagnostikuje kod 4.500 žena i predstavlja vodeċi uzrok smrti u poređenju sa drugim malignim… »
Vesti dana »
![Ruske trupe preuzele još jedan grad?! Oglasilo se ministarstvo, stigao oštar odgovor Ukrajinaca (foto/video)](https://nstatic.net/424/38933424nwplsz.jpg)
Ruske trupe preuzele još jedan grad?! Oglasilo se ministarstvo, stigao oštar odgovor Ukrajinaca (foto/video)
Kurir pre 52 minutajoš 24 povezane
!["Očekujem da na prvoj sednici Skupštine bude usvojen zakon": Predsednik o programu stanova za mlade](https://nstatic.net/569/38933569ogoopk.jpg)
"Očekujem da na prvoj sednici Skupštine bude usvojen zakon": Predsednik o programu stanova za mlade
Euronews pre 34 minutajoš 23 povezane