Повезане вести

Рим - Руне заказао четвртфинале против Ђоковића

Рим - Руне заказао четвртфинале против Ђоковића

Спортске.нет 16.05.2023
Млади дански тенисер Холгер Руне биће ривал Новаку Ђоковићу у четвртфиналу мастерса у Риму. Руне, седми играч света, је у осмини финала након велике борбе савладао Аустралијанца Алексеја Попирина, 77. на АТП листи, са 2:1. По… »
Новак опет у среду први на терену

Новак опет у среду први на терену

Спорт клуб 16.05.2023
Новак Ђоковић неће имати дан паузе између осмине финала и четвртине финала. Његов ривал ће у среду бити Данац Холгер Руне. Још једном ће Новак Ђоковић имати дневни меч у Риму. У четвртфиналном дуелу ће му противник бити Холгер… »
Зверев се касно пробудио, Медведев у четвртфиналу

Зверев се касно пробудио, Медведев у четвртфиналу

Спорт клуб 16.05.2023
Деловало је да Данил Медведев неће много времена провести на терену против Саше Зверева. Показао је бруталну игру против великог ривала у првом сету па је било 6:2, чак је и у другом Рус кренуо добро али се Саша Зверев пробудио… »
Познато када Новак игра за полуфинале Рима!

Познато када Новак игра за полуфинале Рима!

Спортске.нет 16.05.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић играће сутра свој четвртфинални меч на мастерсу у Риму. Противник нашем тенисеру биће Данац Холгер Руне, а организатори су одредили термин њиховог меча. Новак ће, баш као и данас, започети… »
Порази Синера и Рубљова, Музетију се није свидело руковање

Спорт клуб 16.05.2023
На Мастерсу у Риму су испала двојица високо рангираних тенисера. Јаник Синер је изгубио од Серундола, а Андреј Рубљов од Ханфмана. Даље је прошао и Лоренцо Музети и то победивши Френсиса Тијафоа. Музети је у три сета био бољи… »

Нови магазин 16.05.2023
На Мастерсу у Риму су испала двојица високо рангираних тенисера. Јаник Синер је изгубио од Серундола, а Андреј Рубљов од Ханфмана. Даље је прошао и Лоренцо Музети и то победивши Френсиса Тијафоа. Музети је у три сета био бољи… »
Дона Векић без шанси против најбоље на свету

Дона Векић без шанси против најбоље на свету

Спорт клуб 16.05.2023
Хрватска тенисерка Дона Векић није могла да пружи јачи отпор Иги Швјонтек која је славила у мечу осмине финала Мастерса у Риму. За сат и по је било 6:3 и 6:4. Ига Швјонтек јесте прва направила брејк у овом дуелу, али је у наредна… »
Руд лако зауставио Ђереа

Руд лако зауставио Ђереа

Спортски журнал 16.05.2023
Наш тенисер почео брејком, али је онда уследила фуриозна пратија Норвежанина. Ласло Ђере је окончао учешће на Мастерсу у Риму пошто га је у осмини финала победио Норвежанин Каспер Руд 2:0 (6:1, 6:3) за сат и осам минута. Први сет… »
"Подсећа ме на мене!" Ђоковић пред дуел са Рунеом: Сјајан момак, добро се слажемо!

"Подсећа ме на мене!" Ђоковић пред дуел са Рунеом: Сјајан момак, добро се слажемо!

Вечерње новости 16.05.2023
НОВАК Ђоковић стигао је до четвртфинала мастерса у Риму, где га чека окршај са данским тенисером Холгером Рунеом. ФОТО: Тањуг/АП Српски ас ће тако имати прилику да се реваншира седмом играчу света за пораз у финалу мастерса у… »
Ништа од четвртфинала - Руд избацио Ђереа из Рима!

Ништа од четвртфинала - Руд избацио Ђереа из Рима!

Спортске.нет 16.05.2023
Српски тенисер Ласло Ђере није успео данас да се пласира у четвртфинале мастерса у Риму, пошто је поражен од четвртог играча света Каспера Руда са 1:6, 3:6. Норвешки играч је победу над 62. тенисером света забележио за сат и 10… »
Ђере лак плен за Руда у осмини финала Рима

Ђере лак плен за Руда у осмини финала Рима

Еуроневс 16.05.2023
Српски тенисер, Ласло Ђере, поражен је у осмини финала Мастерса у Риму од Каспера Руда са 2:0 Дуел је трајао свега нешто више од сат времена, а по сетовима је било 6:1, 6:3 у корист Норвежанина. Иако је српски ас почео дуел… »
Ђере одмах направио брејк и потом освојио још само два гема

Ђере одмах направио брејк и потом освојио још само два гема

Спорт клуб 16.05.2023
Ласло Ђере није успео да се пласира у четвртфинале Мастерса у Риму пошто је у четвртом колу поражен од Каспера Руда. Четврти играч света је за 70 минута славио резултатом 6:1, 6:3 и у борби за место међу четири најбоља састаће… »
''Чуо сам шта је Ђоковић рекао о мени..." Холгер Руне о предстојећем великом дуелу са Новаком

''Чуо сам шта је Ђоковић рекао о мени..." Холгер Руне о предстојећем великом дуелу са Новаком

Холгер Руне и Новак Ђоковић одиграће четвртфинални дуел на мастерсу у Риму, а млади Данац је говорио о том мечу. Фото Инстаграм принтсцреен/холгерруне Ђоковић и Руне су се састали у новембру прошле године на турниру у Паризу када… »
Крај за Ђереа у четвртом колу рима: Норвежанин убедљив против српског тенисера

Крај за Ђереа у четвртом колу рима: Норвежанин убедљив против српског тенисера

СРПСКИ тенисер Ласло Ђере учешће на мастерсу у Риму завршио је у осмини финала. Бољи од њега био је Каспер Руд са 6:1, 6:3. М. Вукадиновић Одличну игру приказао је Норвежанин и заслужено се нашао међу осам најбољих играча на… »
Новак баш љут на противника: "Унео је ватру, ја сам одговорио!"

Новак баш љут на противника: "Унео је ватру, ја сам одговорио!"

Спортске.нет 16.05.2023
Победио је Новак Ђоковић Камерона Норија и пласирао се у четвртфинале турнира у Риму где ће га сачекати сјајни Холгер Руне. "Дефинитивно сам задовољан најбољим резултатима овде у Риму, овде сам највише константан. Играо сам… »
Сраман коментар Новаковог мрзитеља, окривио Ђоковића за прљав потез Британца

Сраман коментар Новаковог мрзитеља, окривио Ђоковића за прљав потез Британца

Нова 16.05.2023
Користи сваку прилику да нападне српског тенисера. Новак Ђоковић је поново ушао у серију победа, а то очигледно некима смета. Српски тенисер је на мастерсу у Риму савладао Камерона Норија резултатом 2:0 у сетовима и рутински… »
Ђоковић признао да је играо у боловима

Ђоковић признао да је играо у боловима

Србин није желео да коментарише неспортски потез Британца Камерона Норија, који га је лоптицом погодио у ногу. Новак Ђоковић је признао да је осећао болове током меча у ком је победио Британца Камерона Норија у осмини финала… »
О каквим боловима Новак говори?

О каквим боловима Новак говори?

Спортске.нет 16.05.2023
Успео је Новак Ђоковић да се пласира у четвртфинале турнира у Риму преко Камерона Норија, британског тенисера који није много мучио Србина. Новак је имао одређене проблеме са повредом, али каже да није ништа озбиљно. "За сада је… »
Руне заказао четвртфинале против Ђоковића

Руне заказао четвртфинале против Ђоковића

Данац се добрано намучио против Аустралијанца Алексеја Попирина после два часа и 52 минута игре (6:4, 5:7, 6:4). Данац Холгер Руне играће против Новака Ђоковића у четвртфиналу мастерса у Риму, пошто је у осмини финала победио… »
Ђоковић добио шансу за реванш, вечерас Зверев на Медведева

Ђоковић добио шансу за реванш, вечерас Зверев на Медведева

Спорт клуб 16.05.2023
Данац Холген Руне ће бити наредни ривала Новака Ђоковића на Мастерсу у Риму. Седми играч света је у четвртом колу савладао Аустралијанца Алексеја Попирина теже него што се очекивало резултатом 6:4, 5:7 и 66:4 за два часа и 45… »
Безобразни Британац је то и заслужио! Новак Ђоковић је први пут урадио овако нешто

Безобразни Британац је то и заслужио! Новак Ђоковић је први пут урадио овако нешто

Британски тенисер Камерон Нори погодио је током другог сета лоптицом српског играча Новака Ђоковића у осмини финала мастерса у Риму. ФОТО: АП/Тањуг Нори је приликом смеча погодио Ђоковића лоптицом у ногу иако је српски тенисер… »
Ђоковић није насео на трикове Норија, без већег стреса дошао до четвртфинала Рима

Ђоковић није насео на трикове Норија, без већег стреса дошао до четвртфинала Рима

Данас 16.05.2023
Новак Ђоковић преслишао је неугодног Камерона Норија за пласман у четвртфинале мастерса у Риму – 6:3, 6:4. Меч је имао специфичну увертиру, с обзиром на то да је Новак Ђоковић каснио читавих 15 минута, што је унервозило Британца… »
Ђоковић сазнао наредног ривала: Млада нада светског тениса изаћи ће на мегдан Србину

Ђоковић сазнао наредног ривала: Млада нада светског тениса изаћи ће на мегдан Србину

Новак Ђоковић се победом над Норијем пласирао у четвртфинале мастерса у Риму, а тамо ће одмерити снаге са младим Данцем. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЈОХН Г. МАБАНГЛО Холгер Руне и Новак Ђоковић састаће се у четвртфиналу мастерса у Риму. Руне… »
Ђоковић у четвртфиналу мастерса у Риму

Ђоковић у четвртфиналу мастерса у Риму

Бета 16.05.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се данас у четвртфинале мастерса у Риму, пошто је победио 13. играча света Британца Камерона Норија после два сета, 6:3, 6:4. Први тенисер света победио је после сат и 28 минута. Ђоковић је у… »
ВИДЕО Ђоковић први пут у каријери није урадио једну ствар на крају меча, показао колико је љут на ривала

ВИДЕО Ђоковић први пут у каријери није урадио једну ствар на крају меча, показао колико је љут на ривала

Нова 16.05.2023
Невероватне сцене. Новак Ђоковић је рутински савладао Камерона Норија у осмини финала мастерса у Риму у мечу у којем је поред доминације српског тенисера виђена велика тензија. Током другог сета је виђено доста нервозе, а виђене… »
Новак открио још један скандал у риму - нису га пустили на терен: Све време сам осећао болове због тога!

Новак открио још један скандал у риму - нису га пустили на терен: Све време сам осећао болове због тога!

Мондо 16.05.2023
Новак Ђоковић је говорио за медије после победе над Камероном Норијем и пожалио се на организацију. Новак Ђоковић је говорио за медије после победе над Камероном Норијем и пожалио се на организацију. Новак Ђоковић је ушао у… »
Ђоковић победом над Норијем до четвртфинала Рима

Ђоковић победом над Норијем до четвртфинала Рима

Радио 021 16.05.2023
Новак Ђоковић пласирао се у четвртфинале мастерса у Риму, пошто је у осмини финала турнира у главном граду Италије победио Британца Камерона Норија 6:3, 6:4. Меч је трајао један сат и 28 минута. Ово је био трећи међусобни дуел… »
Ноле открио изненађујући детаљ због кога је каснио на меч

Ноле открио изненађујући детаљ због кога је каснио на меч

Спорт клуб 16.05.2023
Новак Ђоковић лако се пласирао у четвртфинале Мастерса у Риму победом против Камерона Норија у два сета - 6:3, 6:4. Српски тенисер је без већих потешкоћа одрадио посао у врло чудном мечу, а у борби за место у полуфиналу састаће… »
"Осећао сам болове": Новак Ђоковић забринуо навијаче после победе против Норија

"Осећао сам болове": Новак Ђоковић забринуо навијаче после победе против Норија

Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у четвртфинале мастерса у Риму, пошто је данас у осмини финала турнира у главном граду Италије победио Британца Камерона Норија 6:3, 6:4. Фото: АП У изјави после меча, Србин је открио да… »
Ђоковић данас игра у 11 сати против Норија у осмини финала мастерса у Риму

Ђоковић данас игра у 11 сати против Норија у осмини финала мастерса у Риму

Политика 16.05.2023
РИМ – Српски тенисер Новак Ђоковић играће данас од 11 сати на Централном терену против Британца Камерона Норија у осмини финала мастерса у Риму. Ђоковић и Нори одиграли су два међусобна дуела у каријери, а оба је добио српски… »

Вести дана »