Povezane vesti
„Ubila bih se kad bi mi ukrali telefon“: Senidah nasmejala sve izjavom, pa otkrila kakve fotografije čuva
Nova 16.05.2023
Senidah je gostovala u Jutarnjem programu Radija S. Voditeljima Ireni i Ivanu je na pitanje – kada bi joj ukrali telefon da li bi platila otkup illi rekla “objavljuj”, kroz osmeh je odgovorila da bi se pre ubila. „Šalim se, nemam ništa. Moj selfi, selfi… »
Senidah: Ubila bih se kad bi mi ukrali telefon
Kurir 16.05.2023
Senidah je gostovala u Jutarnjem programu Radija S, a voditeljima Ireni i Ivanu je, na pitanje - kada bi joj ukrali telefon da li bi platila otkup illi rekla “objavljuj”, kroz osmeh je odgovorila da bi se pre ubila. Šalim se, nemam ništa. Moj selfi… »
Vesti dana »

Protest ispred Pravnog fakulteta: Šetnja do BIA u znak podrške studentkinji ovog fakulteta iz Crne Gore kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju (video)
Blic pre 23 minutajoš 23 povezane

"Ta odluka će dovesti do katastrofalnih posledica" UAE osudili plan Izraela da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 13 minutajoš 38 povezanih

Tramp otkrio: Sa Putinom vrlo uskoro; "Zelenski da bude spreman da nešto potpiše"
B92 pre 38 minutajoš 44 povezane

Nakon napada na novinare prilikom uklanjanja spomenika Pavlu Đurišiću: Privedeno pet osoba, jedna uhapšena
Večernje novosti pre 1 satjoš 27 povezanih

Osnovni sud u Prištini: Igoru Popoviću novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na KiM
Insajder pre 1 satjoš 34 povezane