Povezane vesti

„Ja podržavam Prajd u Beograd, podrži ga i ti“: Lorin je nakon prve pobede na Evroviziji poslala snažnu poruku Srbiji VIDEO…

„Ja podržavam Prajd u Beograd, podrži ga i ti“: Lorin je nakon prve pobede na Evroviziji poslala snažnu poruku Srbiji VIDEO…

Nova 16.05.2023
Lorin, predstavnica Švedske na ovogodišnjoj Evrovizji, ponovo je odnela pobedu na najprestižnijem muzičkom takmičenju na svetu i tako postala prva žena u istoriji koja je osvojila ovo takmičenje dva puta. Nakon što je pobedila prvi put, poslala je snažnu… »
Lorin je na prvoj pobedničkoj Evroviziji imala žestok okršaj sa Željkom Joksimovićem, naš pevač je umalo pretekao, a onda su…

Lorin je na prvoj pobedničkoj Evroviziji imala žestok okršaj sa Željkom Joksimovićem, naš pevač je umalo pretekao, a onda su…

Nova 16.05.2023
Lorin, predstavnica Švedske na ovogodišnjoj Evrovizji, ponovo je odnela pobedu na najprestižnijem muzičkom takmičenju na svetu i tako postala prva žena u istoriji koja je osvojila ovo takmičenje dva puta. Nakon što je pobedila prvi put, došla je u… »
Sećate li se sakisa ruvasa? Grčki pevač zapalio evrovizijsku scenu: Njegov hit i dalje svi pevaju, a ovako sada izgleda!

Sećate li se sakisa ruvasa? Grčki pevač zapalio evrovizijsku scenu: Njegov hit i dalje svi pevaju, a ovako sada izgleda!

Mondo 16.05.2023
Sakis Ruvas 19 godina nakon ulešća na Evroviziji i dalje izgleda fantastično. Sakis Ruvas 19 godina nakon ulešća na Evroviziji i dalje izgleda fantastično. Sakis Ruvas predstavljao je Grčku na Evroviziji 2004. godine, a pesmu "Shake it" nema ko nije… »
Bez nje evrovizija ne može da se zamisli! Duška o anegdotama sa takmičenja, a onda šokirala: Mislila sam da će da me linčuju…

Bez nje evrovizija ne može da se zamisli! Duška o anegdotama sa takmičenja, a onda šokirala: Mislila sam da će da me linčuju…

Kurir 16.05.2023
Evrovizija u Srbiji ne može da se zamisli bez Duške Vučinić! Ovo je zaključak koji se stekao nakon neviđene panike gledalaca prilikom gafa u prvom polufinalu, kada nije mogao da se čuje glas čuvene komentatorke. Tad su svi pomislili da Duška neće… »

Vesti dana »