Povezane vesti
Poplave razaraju italiju: Evakuisano oko 900 osoba, obustavljen železnički saobraćaj (foto/video)
Blic 16.05.2023
Oko 900 ljudi je evakuisano iz svojih domova usled poplava u Italiji izazvanih novim talasom kiše. Više od 500 osoba je evakuisano na području Ravene, a 200 njih u Bolonji. Svi ostali evakuisani su, takođe, iz regiona Emilija-Romanja, prenosi ANSA. Oko… »
Apokalitpične slike poplava u Italiji: Evakuisano oko 900 ljudi FOTO
Nova 16.05.2023
Oko 900 ljudi je evakuisano iz svojih domova usled poplava u Italiji izazvanih novim talasom kiše. Više od 500 osoba je evakuisano na području Ravene, a 200 njih u Bolonji. Svi ostali evakuisani su, takođe, iz regiona Emilija-Romanja, prenosi ANSA. Oko… »
Apokaliptične scene iz Italije nakon poplava: Evakuisano 900 ljudi
Telegraf 16.05.2023
Više od 500 osoba je evakuisano na području Ravene, a 200 njih u Bolonji. Oko 900 ljudi je evakuisano iz svojih domova usled poplava u Italiji izazvanih novim talasom kiše. Više od 500 osoba je evakuisano na području Ravene, a 200 njih u Bolonji. Svi… »
Vesti dana »

Policija ispred i u zgradi Filozofskog fakulteta, studenti upozorili da je pogažena autonomija Univerziteta i poslali mejl sa zahtevima dekanu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 32 minutajoš 37 povezanih

To što smo favoriti je i breme koje mora da se nosi: Obradović rekao svoje! Ne postojimo samo mi tamo: Čović iskreno o reprezentaciji!
Hot sport pre 22 minutajoš 64 povezane

Više od 120 profesora i saradnika Filozofskog fakulteta: U atmosferi ucena i pretnji nije moguće održati ispite
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 36 povezanih

Zelenski: Rusija nastavlja da ignoriše apele za obustavu nasilja i razaranja
NIN pre 5 satijoš 32 povezane

„Srbija – evropska Severna Koreja“: Hrvatski mediji o razgovorima direktora Telekoma i UG o smeni direktorke UM
Cenzolovka pre 1 satjoš 22 povezane