Povezane vesti
„Mali, ti držiš katedru srpske košarke u Americi“: Maljković o susretu sa Jokićem VIDEO
Nova 16.05.2023
"On se zabavlja kao veliki pijanista, kao veliki slikar, mi imamo najboljeg igrača na svetu. Ono što radi Nikola Jokić nije normalno". Sve tajne i istoriju srpske košarke pratite na Nova.rs uz MaxBet. Dovoljno je reći Nikola Jokić – prvi put u… »
Najbolje objašnjenje šta Jokić radi u NBA: „To nije normalno, možete novine jedva da mu izvučete“ VIDEO
Nova 16.05.2023
Dovoljno je reći Nikola Jokić Sve tajne i istoriju srpske košarke pratite na Nova.rs uz MaxBet. Prvi put u istoriji uradio je nešto. Oborio je rekord star toliko i toliko godina. Niko kao on. Čak su i oni koji su ga osporavali, poput Kendrika… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 7 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 8 satijoš 2 povezane
Zaplenjeno pet tona kokaina: Belgijska policija otkrila drogu u luci Antverpen, uhapšeno 8 osoba
Blic pre 8 satijoš 1 povezana