Povezane vesti
Gologu*e pevačice nam pričaju šta da radimo: Starleta isprozivala Nadicu Ademov - "Ja ni ne znam ko si ti"
Mondo 17.05.2023
Tamara Đurić potkačila Nadicu Ademov u emisiji AmiG šou, pevačica joj nije ostala dužna. Tamara Đurić potkačila Nadicu Ademov u emisiji AmiG šou, pevačica joj nije ostala dužna Starleta Tamara Đurić gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića… »
Drama u emisiji: "Ja ne znam ni ko si ti", trudna Nadica Ademov i Tamara Đurić ponižavale jedna drugu: "Celu noć nas…
Blic 17.05.2023
Pevačica Nadica Ademov, koja je, inače, u drugom stanju, gostovala je sinoć u emisiji Ognjena Amidžića sa starletom Tamarom Đurić, a tokom emisije dogodila se veoma neprijatna situacija. Nadici Ademov je zasmetalo što Tamara Đurić, kako je… »
Pevačica u emisiji u 4.: Mesecu trudnoće "Muž nije iz Srbije", čeka dete sa milionerom - evo kako Nadica Ademov izgleda u…
Blic 17.05.2023
Pevačica Nadica Ademov gostovala je sinoć u emisiji Ognjena Amidžića, pa je javnost videla kako izgleda u četvrtom mesecu trudnoće. - Devojčicu čekam, da. Nismo smislili još ime. Evo, Marija Mikić je sinu dala ime Milija, možda Emilija, eto… »
Marija Mikić došla u emisiju 10 dana posle porođaja: "Falila su mi druženja", evo kako pevačica sad izgleda (foto)
Blic 17.05.2023
Pevačica Marija Mikić pojavila se u emisiji Ognjena Amidžića nedelju i po posle drugog porođaja. Ona je otkrila da ju je voditelj nedavno zvao u emisiju, što ju je i te kako iznenadilo. - Dobro veče! Malo mi je falilo, javnost, posao, druženja… »
Vesti dana »

Šapić osudio blokadu GSP-a: Kad anarhija uzme maha, tad država prestaje da postoji
Radio 021 pre 6 minutajoš 40 povezanih

Aerodrom Hitrou zatvoren – više od 1.000 letova otkazano nakon što je veliki požar izazvao nestanak struje
Biznis.rs pre 30 minutajoš 22 povezane

VIDEO Zašto Nedović nije otišao da slavi sa navijačima Zvezde? Otkrio je sve u samo jednoj rečenici
Nova pre 31 minutajoš 17 povezanih

Srbija dobija 4 pojačanja za Austriju: U Beogradu pada odluka, Piksi sad može da bira
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih

Tramp: Uskoro sporazum sa Ukrajinom o mineralima, mirovni pregovori napreduju
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih