Повезане вести
Гологу*е певачице нам причају шта да радимо: Старлета испрозивала Надицу Адемов - "Ја ни не знам ко си ти"
Мондо 17.05.2023
Тамара Ђурић поткачила Надицу Адемов у емисији АмиГ шоу, певачица јој није остала дужна. Тамара Ђурић поткачила Надицу Адемов у емисији АмиГ шоу, певачица јој није остала дужна Старлета Тамара Ђурић гостовала је у емисији Огњена… »
Драма у емисији: "Ја не знам ни ко си ти", трудна Надица Адемов и Тамара Ђурић понижавале једна другу: "Целу ноћ нас прозиваш"…
Блиц 17.05.2023
Певачица Надица Адемов, која је, иначе, у другом стању, гостовала је синоћ у емисији Огњена Амиџића са старлетом Тамаром Ђурић, а током емисије догодила се веома непријатна ситуација. Надици Адемов је засметало што Тамара… »
Певачица у емисији у 4.: Месецу трудноће "Муж није из Србије", чека дете са милионером - ево како Надица Адемов изгледа у…
Блиц 17.05.2023
Певачица Надица Адемов гостовала је синоћ у емисији Огњена Амиџића, па је јавност видела како изгледа у четвртом месецу трудноће. - Девојчицу чекам, да. Нисмо смислили још име. Ево, Марија Микић је сину дала име Милија, можда… »
Марија Микић дошла у емисију 10 дана после порођаја: "Фалила су ми дружења", ево како певачица сад изгледа (фото)
Блиц 17.05.2023
Певачица Марија Микић појавила се у емисији Огњена Амиџића недељу и по после другог порођаја. Она је открила да ју је водитељ недавно звао у емисију, што ју је и те како изненадило. - Добро вече! Мало ми је фалило, јавност… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Ректор сишао међу окупљене грађане, погледајте њихову реакцију: Дочекан уз овације и аплауз ВИДЕО
Нова пре 6 минутајош 102 повезане
Ректор Ђокић: Ресивери који су заплењени не садрже релевантне информације за истрагу о смрти студенткиње
Невсмакс Балканс пре 6 минутајош 91 повезана
Бурсаћ: СНС са оваквим резултатима неко време неће смети на ванредне изборе (ВИДЕО)
Инсајдер пре 21 минутајош 34 повезане