Повезане вести

"Како нас уцењују и зашто сам одбио да идем на СНС митинг" - Нишлија сведочи "изнутра"

"Како нас уцењују и зашто сам одбио да идем на СНС митинг" - Нишлија сведочи "изнутра"

Јужне вести 17.05.2023
Градском управом у Нишу од јуче круже спискови - ко иде на заказани митинг 26. маја. Једна од радница сведочи да сви који су у последње 3 године добили било какве уговоре, на одређено или за стално, морају да иду, а све то им се… »
Србија: Аутопревозник отказао све поласке на дан Вучићевог скупа

Србија: Аутопревозник отказао све поласке на дан Вучићевог скупа

Време 17.05.2023
Митинг Аутопревознику д.о.о. Чачак у Ивањици за 26. мај су "резервисани" сви аутобуси, што ће онемогућити житељима овог града да тог дана користе његове услуге које не подразумевају долазак на скуп у Београд. Велики… »
„Не продају се карте“: Аутопревоз Чачак отказао вожње на дан Вучићевог контрамитинга ФОТО

„Не продају се карте“: Аутопревоз Чачак отказао вожње на дан Вучићевог контрамитинга ФОТО

Нова 17.05.2023
Док трају припреме за организацију великог контрамитинга СНС који је заказан за 26. мај, део аутопревозника већ је отказао путницима поласке за овај датум. Аутопревоз д.о.о Чачак у Ивањици отказао је све поласке за 26. мај… »
„Знате шта, иде се за Београд, па ти види, ти си на уговору”

„Знате шта, иде се за Београд, па ти види, ти си на уговору”

Н1 Инфо 17.05.2023
Политички притисци на грађане које странке врше интензивирају се не само пред изборе, већ уочи скоро сваког партијско-политичког скупа. То потврђује и искуство грађанина, запосленог у јавном предузећу по уговору на одређено… »
Детаљан водич за све које уцењују да иду на Вучићев контрамитинг: Како да их одбијем, а да не могу да ми се освете

Детаљан водич за све које уцењују да иду на Вучићев контрамитинг: Како да их одбијем, а да не могу да ми се освете

Нова 17.05.2023
Након што су незадовољни грађани изашли на “Протест против насиља”, председник Србије Александар Вучић одлучио је да организује контрамитинг. С обзиром на то да је Вучић скуп најавио као “највећи који је икада био у Србији”… »
Исповест: Како ме уцењују да идем на митинг 26. маја

Исповест: Како ме уцењују да идем на митинг 26. маја

Време 17.05.2023
Политика Политички притисци на бираче не дешавају се само уочи избора. Како изгледају ти притисци, преноси један грађанин запослен у јавном предузећу по уговору на одређено време, с којим је разговарао тим Црте дан након што је… »
Напредњаци нуде паре, слободан дан, храну и пиће. Ако их одбијеш – почињу уцене: Све о Вучићевом контрамитингу којим хоће да…

Напредњаци нуде паре, слободан дан, храну и пиће. Ако их одбијеш – почињу уцене: Све о Вучићевом контрамитингу којим хоће да…

Нова 17.05.2023
Председник Србије Александар Вучић најавио је за 26. мај "највећи скуп у историји Србије". Организација контрамитинга уследила је након масовних протеста грађана који су изашли на улице незадовољни атмосфером и свеприсутном… »
Раднике "притискају" и уцењују да иду на СНС митинг 26. маја: Да ли и које опције имају?

Раднике "притискају" и уцењују да иду на СНС митинг 26. маја: Да ли и које опције имају?

Радио 021 17.05.2023
Свакодневно се врши притисак на раднике јавних предузећа да дођу на скуп СНС 26. маја у Београду, упозорила је организација Црта. Закон је недвосмислено на страни радника, али треба имати у виду да многи запослени носе ризик да… »
Шта можете да урадите уколико вас послодавац присиљава да идете на митинг СНС

Глас Зајечара 17.05.2023
Закон је недвосмислено на страни радника, али треба имати у виду да многи запослени носе тај ризик да иако су заштићени формално, не могу да се заштите и фактички, каже за портал Н1 стручњак за радно право Марио Рељановић… »

Н1 Инфо 17.05.2023
Закон је недвосмислено на страни радника, али треба имати у виду да многи запослени носе тај ризик да иако су заштићени формално, не могу да се заштите и фактички, каже за портал Н1 стручњак за радно право Марио Рељановић… »

Вести дана »