Повезане вести
Адвокат Тим Парлаторе напустио Трампов правни тим
Политика 17.05.2023
ВАШИНГТОН – Адвокат Тим Парлаторе, који је заступао бившег америчког председника Доналда Трампа у две истраге америчког министарства правде, које води специјални тужилац Џек Смит, изјавио је данас да је напустио Трампов правни… »
Оштра критика на рачун ФБИ-ја због истраге о Трампу и Русији
Нови магазин 17.05.2023
Упркос оштрим критикама које је специјални саветник Џон Дурам упутио америчком Федералном истражном бироу (ФБИ) због истраге о везама Доналда Трампа и Русије, његов извештај је открио мало тога новог о тој истрази, пишу светски… »
Неуморан, агресиван и избегава медије: Ко је Џон Дурам, који је истраживао везе Трампа и Русије?
Данас 17.05.2023
Специјални адвокат/саветник Џон Дурам закључио је да ФБИ никада није требало да покрене потпуну истрагу о везама између кампање Доналда Трампа и Русије током избора 2016. То стоји у извештају од скоро 300 страна који је током… »
Оштра критика ФБИ-ја због истраге о Трумпу и Русији
Слободна Европа 17.05.2023
Упркос оштрим критикама које је специјални саветник Џон Дурам (Јохн Дурхам) упутио америчком Федералном истражном бироу (ФБИ) због истраге о везама Доналда Трампа (Трумп) и Русије, његов извештај је открио мало тога новог о тој… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 42 минутајош 1 повезана

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 8 сатијош 1 повезана