Повезане вести

(Видео) Изненађење уз ватромет: Ђани одушевио Слађу за годишњицу брака, добила романтичан поклон, а речи песме говоре све…

(Видео) Изненађење уз ватромет: Ђани одушевио Слађу за годишњицу брака, добила романтичан поклон, а речи песме говоре све…

Блиц 17.05.2023
У породици Трајковић недавно су се одиграли посебни догађаји који су донели радост и славље. Марко Трајковић, син познатог фолкера Радише Трајковића Ђанија, ступио је у брак са својом вољеном Мињом. Венчање је било свечано и… »
Од ове цифре се пада у несвест: Ђани окупио естраду на свадби сина, а ево колико су новца младенци добили

Од ове цифре се пада у несвест: Ђани окупио естраду на свадби сина, а ево колико су новца младенци добили

Нова 17.05.2023
Естрада није штедела. Радиша Трајковић Ђани у понедељак је оженио и свог другог сина Марка који је већ дуже време у заједници са Мињом са којом има сина, а млада је поново у благословеном стању. Слађа и Ђани овом приликом су… »
Од цифре ће вам се завртети у глави: Ево колико пара је Ђанијев син добио на свадби: Естрада у коверте стављала 200 и 1.000…

Од цифре ће вам се завртети у глави: Ево колико пара је Ђанијев син добио на свадби: Естрада у коверте стављала 200 и 1.000…

Блиц 17.05.2023
Радиша Трајковић Ђани приредио је гала свадбу за свог сина Марка и његову изабраницу Мињу у једном престоничком ресторану. Готово цела естрада била је на свадби, а махом су за свог колегу одрешили кесу, те као поклон донели… »
ЂАНИ ПРИРЕДИО ШОК ИЗНЕНАЂЕЊЕ ЗА слађу: Још једно славље код Трајковића, не престаје весеље, а тек поруку коју јој је послао…

ЂАНИ ПРИРЕДИО ШОК ИЗНЕНАЂЕЊЕ ЗА слађу: Још једно славље код Трајковића, не престаје весеље, а тек поруку коју јој је послао…

Курир 17.05.2023
Радиша Трајковић Ђани пре два дана је оженио свог млађег сина Марка. Марко је са својом изабраницом Мињом стао на луди камен, а Ђани и његова супруга Слађа уприличили су им гала славље у познатом престоничком ресторану, где се… »
Ја сам ставио 200 у коверту, а колегиница 400: Ђанијев син зарадио 150.000 евра на свадби - "Има и стипси"

Ја сам ставио 200 у коверту, а колегиница 400: Ђанијев син зарадио 150.000 евра на свадби - "Има и стипси"

Мондо 17.05.2023
Певач који је присуствовао венчању Марка Трајковића, сина Ђанија и Слађе Трајковић, открио и колико је новца добила музика. Певач који је присуствовао венчању Марка Трајковића, сина Ђанија и Слађе Трајковић, открио и колико је… »

Вести дана »