Повезане вести
Хтео да је запроси на плажи, али заборавио прстен: Филип проговорио о веридби с Паулом и венчању - "Биће другачије"
Мондо 17.05.2023
Бивши учесници Задруге, Филип Ђукић и Паула Хублин, недавно су се верили, а ускоро планирају и да се венчају - у њиховом несвакидашњем стилу. Бивши учесници Задруге, Филип Ђукић и Паула Хублин, недавно су се верили, а ускоро… »
"Свадба неће бити у складу са нашом традицијом" Филип Ђукић открио детаље венчања с Паулом, а ево какав јој је веренички…
Курир 17.05.2023
Филип Ђукић и Паула Хублин већ неко време уживају у романси, а недавно ју је он и запросио. Он је сада проговорио о веридби, али открио је и како ће изгледати њихово венчање. Како је испричао, хтео је да је запросио на… »
"Хтео сам да је запросим на Тајланду, али сам заборавио прстен" Филип Ђукић проговорио о веридби, па открио нове детаље из…
Ало 17.05.2023
Њихова романса траје око годину дана и већ су решили да оду корак даље и крунишу своју љубав. Филип Ђукић верио је своју девојку, Хрватицу Паулу Хублин, коју смо упознали у четвртој сезони "Задруге". Њихова романса траје око… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Велика колона прошла кроз Булевар Михајла Пупина: Студенти и грађани обишли Општину Нови Београд, следећа станица Више јавно тужилаштво
Нова пре 3 минутајош 30 повезаних
Вучић о НИС-у: Разговарао сам са Американцима, желе да виде детаље уговора - за 48 сати више информација
РТС пре 1 сатјош 19 повезаних
Ево у којим ће градовима у Србији данас и сутра падати снег: Објављена прогноза до 24. децембра
Нова пре 1 сатјош 24 повезане
уживо Трамп разговарао са Мерцом о мировном плану, Украјина формирала тим за преговоре
НИН пре 3 минутајош 17 повезаних