Povezane vesti

Hteo da je zaprosi na plaži, ali zaboravio prsten: Filip progovorio o veridbi s Paulom i venčanju - "Biće drugačije"

Hteo da je zaprosi na plaži, ali zaboravio prsten: Filip progovorio o veridbi s Paulom i venčanju - "Biće drugačije"

Mondo 17.05.2023
Bivši učesnici Zadruge, Filip Đukić i Paula Hublin, nedavno su se verili, a uskoro planiraju i da se venčaju - u njihovom nesvakidašnjem stilu. Bivši učesnici Zadruge, Filip Đukić i Paula Hublin, nedavno su se verili, a uskoro planiraju i da se… »
"Svadba neće biti u skladu sa našom tradicijom": Filip Đukić otkrio detalje venčanja sa Paulom Hublin, evo u kojoj zemlji…

"Svadba neće biti u skladu sa našom tradicijom": Filip Đukić otkrio detalje venčanja sa Paulom Hublin, evo u kojoj zemlji…

Blic 17.05.2023
Bivši rijaliti učesnici Fiip Đukić i Paula Hublin već neko vreme uživaju u romansi, a nedavno ju je on i zaprosio, On je sada progovorio o veridbi, ali otkrio je i kako će izgledati njihovo venčanje. Kako je ispričao, hteo je da je zaprosio na… »
"Svadba neće biti u skladu sa našom tradicijom" Filip Đukić otkrio detalje venčanja s Paulom, a evo kakav joj je…

"Svadba neće biti u skladu sa našom tradicijom" Filip Đukić otkrio detalje venčanja s Paulom, a evo kakav joj je…

Kurir 17.05.2023
Filip Đukić i Paula Hublin već neko vreme uživaju u romansi, a nedavno ju je on i zaprosio. On je sada progovorio o veridbi, ali otkrio je i kako će izgledati njihovo venčanje. Kako je ispričao, hteo je da je zaprosio na putovanju na Tajlandu, ali… »
"Hteo sam da je zaprosim na Tajlandu, ali sam zaboravio prsten" Filip Đukić progovorio o veridbi, pa otkrio nove detalje iz…

"Hteo sam da je zaprosim na Tajlandu, ali sam zaboravio prsten" Filip Đukić progovorio o veridbi, pa otkrio nove detalje iz…

Alo 17.05.2023
Njihova romansa traje oko godinu dana i već su rešili da odu korak dalje i krunišu svoju ljubav. Filip Đukić verio je svoju devojku, Hrvaticu Paulu Hublin, koju smo upoznali u četvrtoj sezoni "Zadruge". Njihova romansa traje oko godinu dana i već… »

Vesti dana »