Povezane vesti
Morent: Moje reči sada ne znače mnogo
Sportski žurnal 17.05.2023
Zvezda Memfisa se oglasio i preuzeo potpunu odgovornost za ponašanje koje priliči samo kriminalcima. Dža Morent saopštio je da preuzima potpunu odgovornost za ponašanje pošto je putem Instagrama objavio video kako sedi u automobilu i pokazuje pištolj… »
NBA superstar mahao pištoljem i napravio haos, pa se oglasio: Moje reči ne znače ništa, ali sve mi je jasno!
Mondo 17.05.2023
Dža Morant je izdao javno izvinjenje zbog svog nedoličnog ponašanja u prethodnih nekoliko meseci. Dža Morant je izdao javno izvinjenje zbog svog nedoličnog ponašanja u prethodnih nekoliko meseci. Nakon što je po drugi put uhvaćen kako mlatara pištoljem u… »
Vesti dana »
Pogođen kuvajtski tanker, opasnost od izlivanja nafte; četiri izraelska vojnika poginula u Libanu
RTS pre 10 minutajoš 32 povezane
Bajatović: Imaćemo stabilan gas do 2028, bez poskupljenja za domaćinstva, možda i jeftiniji za privredu
N1 Info pre 24 minutajoš 11 povezanih
Preko 50 intervencija za 24 sata: Pune ruke posla za Hitnu pomoć u Kragujevcu, evo šta je mučilo građane
RINA pre 14 minutajoš 12 povezanih
Dečko se ne šali - silno želi MVP titulu! Zabeležio najbrži dabl-dabl u istoriji NBA, pa brojao do 41! (video)
Kurir pre 2 satajoš 14 povezanih