Povezane vesti
Morent: Moje reči sada ne znače mnogo
Sportski žurnal 17.05.2023
Zvezda Memfisa se oglasio i preuzeo potpunu odgovornost za ponašanje koje priliči samo kriminalcima. Dža Morent saopštio je da preuzima potpunu odgovornost za ponašanje pošto je putem Instagrama objavio video kako sedi u automobilu i pokazuje pištolj… »
NBA superstar mahao pištoljem i napravio haos, pa se oglasio: Moje reči ne znače ništa, ali sve mi je jasno!
Mondo 17.05.2023
Dža Morant je izdao javno izvinjenje zbog svog nedoličnog ponašanja u prethodnih nekoliko meseci. Dža Morant je izdao javno izvinjenje zbog svog nedoličnog ponašanja u prethodnih nekoliko meseci. Nakon što je po drugi put uhvaćen kako mlatara pištoljem u… »
Vesti dana »

Tenzije između učesnika skupova protiv blokada i pristalica blokada u Čačku i Šapcu
Telegraf pre 3 minutajoš 30 povezanih

Anketa: Ko bi mogao da bude novi selektor Srbije umesto Svetislava Pešića? Alimpijević prvi pik
Telegraf pre 43 minutajoš 32 povezane

Sedmoro Novosađana koji su uhapšeni na protestu u petak pušteno da se brani za slobode, među njima i lekar
N1 Info pre 37 minutajoš 25 povezanih

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike i povratak ekipe u Srbiju
Naslovi.ai pre 2 satajoš 94 povezane