Povezane vesti
"Ja volim dekija": Dalila u lajvu priznala emocije prema bivšem mužu, fanovi je napali: "Znamo da patiš"
Blic 17.05.2023
Dalila Dragojević vrlo je aktivna na društvenoj mreži TikTok, gde snima lajvove sa influenserima. U jednom takvom koji je snimala sa kolegom Caletom, iznenadila je sve svojom izjavom da voli bivšeg muža Dejana, kojeg je javno prevarila na njegove… »
"Ja volim dekija" Dalila muža prevarila na njegove oči pred milionima, razveli se, a sad mu izjavljuje ljubav! Šok na…
Kurir 17.05.2023
Dalila Dragojević vrlo je aktivna na društvenoj mreži TikTok, gde snima lajvove sa influenserima. U jednom takvom koji je snimala sa kolegom Caletom, iznenadila je sve svojom izjavom da voli bivšeg muža Dejana, kojeg je javno prevarila na njegove… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 4 satijoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 4 satijoš 2 povezane