Повезане вести
Не пада ми на памет да се удам за ђолета! Весна Ђогани искрено о односу с денсером после 20 година - "Више га не слушам"
Мондо 17.05.2023
Иако нису венчани, Весна и Ђоле Ђогани већ две деценије живе као у браку, имају и двоје деце, а пред матичара, како кажу, никад неће отићи. Иако нису венчани, Весна и Ђоле Ђогани већ две деценије живе као у браку, имају и двоје… »
Не пада ми на памет то да урадим: Весна Ђогани открила шта је кочи у односу са Ђолетом
Вечерње новости 17.05.2023
ШТО би многи рекли идеално не постоји, а то је потврдила и Весна Ђогани која не крије да упркос томе што она и Ђоле важе за један од најскладнијих парова на естради и међу њима постоје препирке. Фото: Инстаграм/Весна Ђогани Ипак… »
"Не пада ми на памет да се венчам са Ђолетом": Весна Ђогани открила непознате детаље из односа, признала да више не обраћа…
Блиц 17.05.2023
Певачица Весна Ђогани годинама је у складном браку са денсером Ђолетом Ђоганијем, а сада је проговорила искрено о њиховом односу. - Ђоле увек гунђа! (смех) Уопште га не слушам више, пре сам се секирала претерано, много се… »
Вести дана »
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 3 сатајош 29 повезаних
Почела пријава нелегалних објеката, до 13х стигло више од 7.000 пријава
РТВ пре 2 минутајош 121 повезана
Одржан састанак Зеленског са европским лидерима о мировном плану за Украјину
Бета пре 27 минутајош 72 повезане