Povezane vesti
Ne pada mi na pamet da se udam za đoleta! Vesna Đogani iskreno o odnosu s denserom posle 20 godina - "Više ga ne slušam"
Mondo 17.05.2023
Iako nisu venčani, Vesna i Đole Đogani već dve decenije žive kao u braku, imaju i dvoje dece, a pred matičara, kako kažu, nikad neće otići. Iako nisu venčani, Vesna i Đole Đogani već dve decenije žive kao u braku, imaju i dvoje dece, a pred… »
"Ne pada mi na pamet da se venčam sa Đoletom" Vesna otkrila nepoznate detalje iz odnosa sa Đoletom, pa šokirala priznanjem
Kurir 17.05.2023
Pevačica Vesna Đogani godinama je u skladnom braku sa denserom Đoletom Đoganijem, a sada je progovorila iskreno o njihovom odnosu. - Đole uvek gunđa! (smeh) Uopšte ga ne slušam više, pre sam se sekirala preterano, mnogo se uzbudim u tim… »
Ne pada mi na pamet to da uradim: Vesna Đogani otkrila šta je koči u odnosu sa Đoletom
Večernje novosti 17.05.2023
ŠTO bi mnogi rekli idealno ne postoji, a to je potvrdila i Vesna Đogani koja ne krije da uprkos tome što ona i Đole važe za jedan od najskladnijih parova na estradi i među njima postoje prepirke. Foto: Instagram/Vesna Đogani Ipak ono što je… »
"Ne pada mi na pamet da se venčam sa Đoletom": Vesna Đogani otkrila nepoznate detalje iz odnosa, priznala da više ne…
Blic 17.05.2023
Pevačica Vesna Đogani godinama je u skladnom braku sa denserom Đoletom Đoganijem, a sada je progovorila iskreno o njihovom odnosu. - Đole uvek gunđa! (smeh) Uopšte ga ne slušam više, pre sam se sekirala preterano, mnogo se uzbudim u tim… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 33 povezane
Kakve je povrede dobio policajac kojeg je Kostić isprskao biber sprej
N1 Info pre 5 satijoš 24 povezane