Povezane vesti
"Iscrpljena sam": Nakon lavine kritika posle njenog trijumfa, pobednica Evrovizije u uživo uključenju poručila: "smirivala…
Blic 17.05.2023
Šveđanka Lorin (39) prošle nedelje je pobedila na 67. "Evroviziji", što je mnoge razbesnelo, jer je publika mnogo više poena dala Fincu Kariji (29), ali su u njenu korist prevagnuli glasovi žirija. Pokrenute su i peticije za ukidanje žirija u… »
Najomraženiji snimak sa finala Pesme Evrovizije: Pobednicu Lorin „dislajkovalo“ više od 50.000 ljudi
Danas 17.05.2023
Ni posle nedelju dana od nastupa u polufinalu Pesme Evrovizije Let 3 ne gubi na popularnosti i drži prvo mesto na domaćim plejlistama, piše Index.hr. Naime, nastup Hrvatske u polufinalu Pesme Evrovizije, koje je održano prošlog utorka u Liverpulu… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 7 satijoš 2 povezane