Povezane vesti
"Iscrpljena sam": Nakon lavine kritika posle njenog trijumfa, pobednica Evrovizije u uživo uključenju poručila: "smirivala sam…
Blic 17.05.2023
Šveđanka Lorin (39) prošle nedelje je pobedila na 67. "Evroviziji", što je mnoge razbesnelo, jer je publika mnogo više poena dala Fincu Kariji (29), ali su u njenu korist prevagnuli glasovi žirija. Pokrenute su i peticije za ukidanje žirija u finalu… »
Najomraženiji snimak sa finala Pesme Evrovizije: Pobednicu Lorin „dislajkovalo“ više od 50.000 ljudi
Danas 17.05.2023
Ni posle nedelju dana od nastupa u polufinalu Pesme Evrovizije Let 3 ne gubi na popularnosti i drži prvo mesto na domaćim plejlistama, piše Index.hr. Naime, nastup Hrvatske u polufinalu Pesme Evrovizije, koje je održano prošlog utorka u Liverpulu, prošle… »
Vesti dana »
"Niti on krije političke afilijacije, niti ja menjam prijatelje" Vučić o razgovoru sa Peterom Mađarom: Nije bilo neprijatnih tonova (video)
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Dan Akademije umetnosti u Novom Sadu: Protest ispred galerije koju joj grad oduzima
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih
Policija pronašla skoro 440 kilograma rezanog duvana u Pirotu: Krivična prijava protiv muškarca zbog milionske štete budžetu FOTO
Nova pre 56 minutajoš 76 povezanih
Kakvo vreme nas čeka za Prvi maj? Čubrilo saopštio prognozu, evo kada se očekuje toplo vreme
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane