Povezane vesti
Evo kolika mesečna primanja ima Verica Šerifović! Ima dve penzije, a cifra druge će vas šokirati: Marija je razotkrila
Kurir 17.05.2023
Marija i Verica Šerifović provele su pet dana u Americi, a pred sam put, ćerka je nagovorila majku da podigne sve pare koje ima i pretvori ih u dolare, kako bi tamo sve potrošila. One su bile u Americi na odmoru, gde je Verica za pet dana potrošila… »
Otkriveno koliku penziju prima Verica Šerifović! Provela 39 godina radeći - dva primanja spiskala u Americi!
Mondo 17.05.2023
Marija Šerifović otkrila je koliko iznosi penzija njene majke Verice koja je nekoliko decenija aktivno provela na muzičkoj sceni. Marija Šerifović otkrila je koliko iznosi penzija njene majke Verice koja je nekoliko decenija aktivno provela na… »
Verica Šerifović potrošila dve penzije u Americi: Marija otkrila kolika su joj primanja za 39 godina radnog staža
Blic 17.05.2023
Marija i Verica provele su pet dana u Americi, a pred sam put, ćerka je nagovorila majku da podigne sve pare koje ima i pretvori ih u dolare, kako bi tamo sve potrošila. Marija Šerifović i Verica Šerifović bile su u Americi na odmoru, gde je Verica… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 2 satajoš 2 povezane