Povezane vesti
Muž iskočio iz žbunja i pokušao da je ubije Pevačica prošla kroz agoniju pa nestala sa scene! Samo jednom ispričala…
Kurir 18.05.2023
Pevačica Nataša Đorđević nekada je bila jako popularna, danas se retko pojavljuje u javnosti, a još ređe snima pesme. Karijeru joj je obeležio veliki skandal o kojem je Srbija mesecima brujala, a kako je ona tada tvrdila, nevenčani suprug je… »
"Bila sam sigurna da se moj muž neće zaustaviti dok me ne ubije" Naša pevačica prošla kroz agoniju nakon raskida: "Jurio…
Blic 18.05.2023
Pevačica Nataša Đorđević nekada je bila jako popularna, danas se retko pojavljuje u javnosti, a još ređe snima pesme. Karijeru joj je obeležio veliki skandal o kojem je Srbija mesecima brujala, a kako je ona tada tvrdila, nevenčani suprug je… »
Vesti dana »
Rhmz izdao upozorenje! Tokom večeri stiže nova promena, a ovde će sneg dostići 20 centimetara! Evo i kako će biti u Beogradu (foto)
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih
Predsednik: Stvari se ne rešavaju nasiljem i maltretiranjem, već na izborima, žao mi je ukoliko je Vesić stupio u štrajk glađu
RTV pre 31 minutajoš 127 povezanih
Ješić nakon izlaska: Pritvor je nedostojan čoveka, pun je stenica i pretrpan ljudima
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih
Ko je bio Dragan Marković Palma? Političar, preduzetnik, ktitor...
B92 pre 24 minutajoš 77 povezanih
Železničar izvukao Zvezdu u Kupu, pa ju je pobedio u četiri seta
Sport klub pre 24 minutajoš 42 povezane