Povezane vesti
Deset i po godina za ubodne rane kuhinjskim nožem
Dnevnik 18.05.2023
Novosađanin Slobodan Bogdanović (46), okrivljen za pokušaj ubistva i krivično delo zlostavljanja i mučenja nad bivšom partnerkom, juče je u novosadskom Višem sudu osuđen objedinjenom kaznom na deset i po godina zatvora. Produžen mu je pritvor. Kako smo… »
Novosađanin osuđen na 10 i po godina zatvora zbog pokušaja ubistva bivše partnerke
Radio 021 18.05.2023
Novosađaninin Slobodan Bogdanović (46) osuđen je na deset i po godina zatvora zbog pokušaja ubistva bivše partnerke na Adicama. Sud ga je osudio i za krivično delo zlostavljanje i mučenje, javlja Dnevnik. On je na prethodnom ročištu izrazio kajanje zbog… »
Vesti dana »

Komemorativne šetnje za žrtve u padu nadstrešnice u Novom Sadu: Sveće, cveće i 16 minuta tišine (foto, video)
Blic pre 44 minutajoš 58 povezanih

Funkcionerka SNS Sandra Božić napadnuta na ulici, žena na motoru je udarala kroz prozor automobila
NIN pre 1 satjoš 29 povezanih

Milojević: Biće promena u timu, Porto je jedan od favorita za osvajanje Lige Evrope
RTS pre 44 minutajoš 38 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 29 minutajoš 23 povezane