Povezane vesti
Vučić o skupu 26. maja: Samo nas pustite da mislimo drugačije
Politika 18.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je na otvaranju fabrike Nidek u Novom Sadu o skupu najavljenom za 26. maj. Kada je reč o skupu u Beogradu i to što se na pojedinim medijima kritikuju građani koji će doći na taj skup i nazivaju „prljavim”, Vučić… »
"Mi prljavi, oni čisti, Mi primitivni, oni urbani": Vučić o mitingu 26. maja: Zauzimanjem zgrada nećete ništa postići (video)…
Blic 18.05.2023
Pustite nas da imamo svoje mišljenje, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić, govoreći o predstojećem mitingu u organizaciji Srpske napredne stranke (SNS), koji će biti održan 26. maja u Beogradu. - Mi primitivni, oni urbani, mi prljavi, oni čisti… »
Vesti dana »
(Video) Besana noć u Lučanima: Proglašena vanredna odbrana od poplave, teška mehanizacija upućena na kritične tačke, putevi pod vodom
Blic pre 16 minutajoš 30 povezanih
"Sav pakao će se sručiti na vas, imate 48 sati" Tramp dao ultimatum Iranu, i SAD i Teheran traže američkog pilota, udar na nuklearku Bušer
Blic pre 1 satjoš 60 povezanih
Zborovi građana Novog Sada zatražili hitnu ostavku ministra Bratine zbog pretnji studentima
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih
LAZAREVA SUBOTA – VELIKI PRAZNIK PRED VASKRS: Običaji, značenje i zašto je Vrbica poseban dan za decu
Glas juga pre 7 satijoš 26 povezanih