Повезане вести

Јаков Милатовић најпопуларнији политичар у Црној Гори: Следе Спајић и Бечић, а ево како се котира Мило Ђукановић

Јаков Милатовић најпопуларнији политичар у Црној Гори: Следе Спајић и Бечић, а ево како се котира Мило Ђукановић

Курир 18.05.2023
Новоизабрани председник Црне Горе и заменик Покрета Европа сад (ПЕС) Јаков Милатовић најпопуларнији је политичар у Црној Гори са просечном оценом 2,78. Минимална оцена која се могла дати је један, а максимална пет. То показују… »
Најмање грађана верује Црногорској православној цркви – 14,4 испитаника

Најмање грађана верује Црногорској православној цркви – 14,4 испитаника

Политика 18.05.2023
Српској православној цркви у Црној Гори верује 55,5 одсто грађана. Српским језиком говори 46,7 одсто грађана, док црногорским говори 36,4 одсто, показали су резултати истраживања Центра за демократију и људска права (ЦЕДЕМ)… »
ЦЕДЕМ: Колико је Срба у Црној Гори, а колико њих прича српски

ЦЕДЕМ: Колико је Срба у Црној Гори, а колико њих прича српски

Н1 Инфо 18.05.2023
Ако би се сада одржао попис, у Црној Гори би се највише грађана национално изјаснило као Црногорци - 42,8 одсто, док би се као Срби изјаснило 32,8. То показују резултати првог годишњег истраживања Политичког јавног мњења Црне… »
Попис у Црној Гори: Колико њих се изјаснило да су Срби, а колико прича српски

Попис у Црној Гори: Колико њих се изјаснило да су Срби, а колико прича српски

Нови магазин 18.05.2023
Ако би се сада одржао попис, у Црној Гори би се највише грађана национално изјаснило као Црногорци - 42,8 одсто, док би се као Срби изјаснило 32,8. То показују резултати првог годишњег истраживања Политичког јавног мњења Црне… »
Истраживање: Рекордна подршка чланству Црне Горе у ЕУ

Истраживање: Рекордна подршка чланству Црне Горе у ЕУ

Ал Јазеера 18.05.2023
Чланство Црне Горе у Европској унији подржава 76 посто грађана, а 14 посто има супротно мишљење, показали је истраживање ЦЕДЕМ-а. Чланство Црне Горе у Европској унији подржава 76 посто грађана, а 59 посто сматра да би се Влада… »
Истраживање ЦЕДЕМ-а: Европа сад има подршку 29 одсто бирача, ДПС 24 одсто, Демократе 11 одсто

Истраживање ЦЕДЕМ-а: Европа сад има подршку 29 одсто бирача, ДПС 24 одсто, Демократе 11 одсто

Глас Америке 18.05.2023
ПОДГОРИЦА - Истраживање Центра за демократију и људска права (ЦЕДЕМ), спроведено током прве половине маја, показало је да Покрет Европа има подршку 29 одсто бирача, испред ДПС-а који има 24 одсто подршке, док истовремено 38… »
Ја сам Црногорац, ал' говорим српски: Занимљиви резултати истраживања спроведених у суседној земљи

Ја сам Црногорац, ал' говорим српски: Занимљиви резултати истраживања спроведених у суседној земљи

Спутник 18.05.2023
Српској православној цркви у Црној Гори верује 55.5 одсто грађана. Српским језиком говори 46,7 одсто грађана, док црногорским говори 36,4 одсто, показали су резултати истраживања Центра за демократију и људска права (ЦЕДЕМ)… »

Вести дана »