Povezane vesti
Jakov Milatović najpopularniji političar u Crnoj Gori: Slede Spajić i Bečić, a evo kako se kotira Milo Đukanović
Kurir 18.05.2023
Novoizabrani predsednik Crne Gore i zamenik Pokreta Evropa sad (PES) Jakov Milatović najpopularniji je političar u Crnoj Gori sa prosečnom ocenom 2,78. Minimalna ocena koja se mogla dati je jedan, a maksimalna pet. To pokazuju rezultati prvog godišnjeg… »
Najmanje građana veruje Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi – 14,4 ispitanika
Politika 18.05.2023
Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori veruje 55,5 odsto građana. Srpskim jezikom govori 46,7 odsto građana, dok crnogorskim govori 36,4 odsto, pokazali su rezultati istraživanja Centra za demokratiju i ljudska prava (CEDEM). Ako bi se sada održao… »
CEDEM: Koliko je Srba u Crnoj Gori, a koliko njih priča srpski
N1 Info 18.05.2023
Ako bi se sada održao popis, u Crnoj Gori bi se najviše građana nacionalno izjasnilo kao Crnogorci - 42,8 odsto, dok bi se kao Srbi izjasnilo 32,8. To pokazuju rezultati prvog godišnjeg istraživanja Političkog javnog mnjenja Crne Gore Centra za… »
Popis u Crnoj Gori: Koliko njih se izjasnilo da su Srbi, a koliko priča srpski
Novi magazin 18.05.2023
Ako bi se sada održao popis, u Crnoj Gori bi se najviše građana nacionalno izjasnilo kao Crnogorci - 42,8 odsto, dok bi se kao Srbi izjasnilo 32,8. To pokazuju rezultati prvog godišnjeg istraživanja Političkog javnog mnjenja Crne Gore Centra za… »
Istraživanje: Rekordna podrška članstvu Crne Gore u EU
Al Jazeera 18.05.2023
Članstvo Crne Gore u Evropskoj uniji podržava 76 posto građana, a 14 posto ima suprotno mišljenje, pokazali je istraživanje CEDEM-a. Članstvo Crne Gore u Evropskoj uniji podržava 76 posto građana, a 59 posto smatra da bi se Vlada u vanjskoj politici… »
Istraživanje CEDEM-a: Evropa sad ima podršku 29 odsto birača, DPS 24 odsto, Demokrate 11 odsto
Glas Amerike 18.05.2023
PODGORICA - Istraživanje Centra za demokratiju i ljudska prava (CEDEM), sprovedeno tokom prve polovine maja, pokazalo je da Pokret Evropa ima podršku 29 odsto birača, ispred DPS-a koji ima 24 odsto podrške, dok istovremeno 38 odsto građana Crne Gore… »
Ja sam Crnogorac, al' govorim srpski: Zanimljivi rezultati istraživanja sprovedenih u susednoj zemlji
Sputnik 18.05.2023
Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori veruje 55.5 odsto građana. Srpskim jezikom govori 46,7 odsto građana, dok crnogorskim govori 36,4 odsto, pokazali su rezultati istraživanja Centra za demokratiju i ljudska prava (CEDEM). Ako bi se sada održao… »
Vesti dana »
Gde ja stadoh, ti produži: Jokić pokrenuo mašinu, Marej dao gas – Denver pregazio Voriorse!
Hot sport pre 1 satjoš 35 povezanih
Stojanović: Vučić nema puno razloga da bude srećan, ima pad podrške u devet od deset opština
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih
Nakon Vučićevog proglašenja pobede u svih 10 opština, Kuljani poručuju da ne priznaju rezultate
Moj Novi Sad pre 13 minutajoš 15 povezanih
Trump kaže da želi iransku naftu, ali tvrdi da mirovni pregovori napreduju 'izuzetno dobro'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 17 povezanih