Povezane vesti
Nedelja zdravlja usta i zuba u pirotskom vrtiću “Lane”
Jugmedia 18.05.2023
Zavod za javno zdravlje Pirot u saradnji sa Službom dečije preventivne stomatologije Doma zdravlja, obeležavanje Nedelje zdravlja usta i zuba, počeo je edukativnim radionicama sa predškolskim grupama dečjeg vrtića “Lane“ u Pirotu. Specijalista… »
Nedelja zdravlja usta i zuba: Edukativne radionice za predškolce u vrtiću “Lane”
Pirotske vesti 18.05.2023
Zavod za javno zdravlje Pirot u saradnji sa službom dečije preventive stomatologije Doma zdravlja Pirot aktivnosti na obeležavanju Nedelje zdravlja usta i zuba, tokom ove nedelje započeo je održavanjem edukativnih radionica predškolskim grupama u… »
Vesti dana »
Ministarstvo prosvete za Danas: Inspekcija od sutra započinje nadzor u školama, nastava se odvija u 80 odsto obrazovnih ustanova
Danas pre 17 minutajoš 69 povezanih
Advokati potpuno obustavili rad na sedam dana, Viši sud obustavio izvršenje odluke advokata
RTV pre 58 minutajoš 39 povezanih
"Znala sam ovo dvoje dece što su stradali zajedno" Raška je danas najtužniji grad, zastave na pola koplja: Nije im se dalo da izrastu u dobre i vredne ljude
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih
„Od 5 sati nisam znao da li mi je stric živ, na radiju sam čuo šta se dogodilo“: Ispovest rođaka korisnika doma koji je izgoreo kod Barajeva
Nova pre 58 minutajoš 40 povezanih