Povezane vesti
"Ukrao mi je ušteđevinu iz stana i blokirao svuda" Šok tvrdnje Zoline bivše, sprema osvetu: Plaćala sam mu dugove!
Mondo 18.05.2023
Za medije se oglasila bivša devojka Lazara Čolića Zole, koja tvrdi da ju je učesnik Zadruge iskoristio da mu plaća dugove. Za medije se oglasila bivša devojka Lazara Čolića Zole, koja tvrdi da ju je učesnik Zadruge iskoristio da mu plaća dugove. Miljana… »
"Ukrao mi je: 2.000 evra" Zolina bivša devojka iznela šok optužbe: "Plaćala sam mu dugove, a onda me je blokirao"
Blic 18.05.2023
Lazar Čolić Zola iz Dervente postao je poznat javnosti učešćem u rijaliti programu "Zadruga", ali i po vezi sa Miljanom Kulić. Sada se za domaće medije oglasila njegova bivša devojka koja tvrdi da ju je Zola navodno pokrao i iz stana joj uzeo 2.000 evra… »
Vesti dana »
Zbog nasilnih incidenata u Beogradu, večeras protest u Nišu, sutra u Novom Sadu
Mašina pre 51 minutajoš 58 povezanih
U Skupštini Srbije nastavljena rasprava o izmenama izbornih zakona, poslanici o amandmanima
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
Ima li u Srbiji privrednika koji može da kupi udeo u NIS-u? "Karić nije dovoljno ekonomski snažan, teško da Mimović ima 15 tona zlata"
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih
Zbog Hepatitisa A registrovanog u zamrznutom voću inspekcije kontrolišu proizvođača iz Požege
Morava info pre 3 satajoš 25 povezanih
Sedmoro poginulo u ruskom napadu na Kijev, 20 ljudi nestalo
Radio sto plus pre 1 satjoš 29 povezanih