Повезане вести
"Украо ми је уштеђевину из стана и блокирао свуда" Шок тврдње Золине бивше, спрема освету: Плаћала сам му дугове!
Мондо 18.05.2023
За медије се огласила бивша девојка Лазара Чолића Золе, која тврди да ју је учесник Задруге искористио да му плаћа дугове. За медије се огласила бивша девојка Лазара Чолића Золе, која тврди да ју је учесник Задруге искористио да… »
"Украо ми је: 2.000 евра" Золина бивша девојка изнела шок оптужбе: "Плаћала сам му дугове, а онда ме је блокирао"
Блиц 18.05.2023
Лазар Чолић Зола из Дервенте постао је познат јавности учешћем у ријалити програму "Задруга", али и по вези са Миљаном Кулић. Сада се за домаће медије огласила његова бивша девојка која тврди да ју је Зола наводно покрао и из… »
Вести дана »

Имали више од 91 бод на малој матури, а остали неуписани у средње школе! Једна банална грешка опасно коштала ђаке: "То је најгори сценарио који може да им се деси"
Блиц пре 42 минутајош 1 повезана

Синер се пласирао у полуфинале Вимблдона упркос очигледној повреди лакта
Данас пре 5 сатијош 2 повезане

"Каква су ово: С**ња?!" Преокрет који нико није очекивао! Трамп је потпуно изгубио стрпљење са Путином, а иза свега се крије само један циљ
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Угостио сам драгог госта" Додик: Пријатан разговор са Мацутом о многим питањима у вези с нашим народом
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана