Povezane vesti
"Kako se zove ona,: Jagoda?" Lepa Brena pevala sa Breskvicom, pa iznenadila izjavom - njena mlađa koleginica se odmah oglasila
Blic 18.05.2023
Anđela Ignjatović, poznata po umetničkom imenu Breskvica, odradila je nastup u Beču sa Lepom Brenom i Draganom Mirković. Lepa Brena se oduševila zbog ovog spoja, međutim, njena izjava posle nastupa iznenadila je mnoge. - Ja sam uvek za neke nove stvari i… »
"Kako se zove, Jagoda, Breskvica?" Brena zaprepastila, nije znala s kim je pevala! Ovako je reagovala treperka
Kurir 18.05.2023
Anđela Ignjatović Breskvica nastupala je pre nekoliko dana s Lepom Brenom i Draganom Mirković na velikom koncertu u Beču. Zanimljiv spoj folk i rep-trep muzike najviše se svideo Lepoj Breni, koja je Breskvicu prekrstila u "Jagodu". - Ja sam uvek za neke… »
Vesti dana »
Napad na jug Libana, ubijen gradonačelnik; Si-En-En: Iran minama zaštitio lokacije zaliha uranijuma
RTS pre 51 minutajoš 28 povezanih
14 Hrvata na dvojicu Srba na Hvaru: Haos nastao zbog tetovaže i majice
Mondo pre 25 minutajoš 21 povezana
Ceo stadion se okretao za holivudskom lepoticom (53): Sofija Vergara najveća zvezda Svetskog prvenstva
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
Musa emotivan posle osvajanja ABA lige: "Bosno, volim te najviše"
Telegraf pre 2 satajoš 28 povezanih
RHMZ upozorava na grmljavinske nepogode, sutra narandžasti meteo-alarm na severu Srbije
RTV pre 3 satajoš 18 povezanih