Povezane vesti

Ana i Zvezdan završili u suzama: Bivši supružnici stavili sve karte na sto, progovorili o žestokim svađama i prevari: "Da…

Ana i Zvezdan završili u suzama: Bivši supružnici stavili sve karte na sto, progovorili o žestokim svađama i prevari: "Da…

Blic 19.05.2023
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić razgovarali su u o svom odnosu, a tom prilikom Zvezdan je zaplakao. Zvezdane, meni ta žena nije ništa kriva da ja sa njom ne bih imala odnos. Ja sa Anđelom da se družim ne bi bilo normalno - rekla je Ana. - Ovo je… »
Zvezdan ponovo šutnuo anđelu! Đuričićeva upropašćena i razočarana zajecala na sav glas: Zašto mi ovo radiš, nisam ovo…

Zvezdan ponovo šutnuo anđelu! Đuričićeva upropašćena i razočarana zajecala na sav glas: Zašto mi ovo radiš, nisam ovo…

Kurir 19.05.2023
Zvezdan Slavnić je razgovarao sa Anđelom Đuričić i saopštio joj da raskidaju jer ne može da podnese njeno ponašanje. Nakon pomirenja i njenog kompletnog truda, Slavnić ju je ponovo ostavio a ona je ostala u suzama. - Hajde da budemo drugovi do… »
Oprostila mu prevaru, pa je šutnuo: Zvezdan raskinuo sa Anđelom, ponovo je ponizio, ona zajecala na sav glas

Oprostila mu prevaru, pa je šutnuo: Zvezdan raskinuo sa Anđelom, ponovo je ponizio, ona zajecala na sav glas

Blic 19.05.2023
Zvezdan Slavnić je razgovarao sa Anđelom Đuričić i saopštio joj da raskidaju jer ne može da podnese njeno ponašanje. - Ajde da budemo drugovi do kraja - rekao je Zvezdan. - Zašto mi ovo radiš, ja ne mogu ovo - rekla je uplakana Anđela. - Šta… »

Vesti dana »