Povezane vesti
Jezivo priznanje: Reči šefa ukrajinskih špijuna izazvale strah od eskalacije rata: "Da, ubili smo ih, a ja ću se lično…
Blic 19.05.2023
General-major Kirilo Budanov, šef ukrajinske vojne obaveštajne službe, priznao je da su njihovi agenti ubili neke propagandiste Kremlja tokom 15 meseci ruske invazije na njegovu zemlju. On je takođe rekao da Kijev namerava da uspostavi demilitarizovanu… »
Jezivo priznanje šefa ukrajinskih obaveštajaca: Da, učinili smo to, a ja ću se lično pobrinuti da to uradimo ponovo
Nova 19.05.2023
General Kirilo Budanov, šef ukrajinske vojne obaveštajne službe, priznao je da su njihovi agenti ubili neke kremaljske propagandiste u 15 meseci ruske invazije na njegovu zemlju. Takođe, rekao je da Kijev namerava da uspostavi demilitarizovanu graničnu… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro
Blic pre 5 satijoš 1 povezana