Povezane vesti

Ovo niko nije uspeo da uradi: Napadač Rome bi mogao da ispiše istoriju fudbala

Ovo niko nije uspeo da uradi: Napadač Rome bi mogao da ispiše istoriju fudbala

Večernje novosti 19.05.2023
ROMA se nalazi na korak od osvajanja Lige Evrope, a napadač "vučice" Tami Ejbraham od ulaska u istoriju fudbala. FOTO: AP Naime, engleski napadač bi u slučaju da klub iz Rima trijumfuje u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju postao prvi igrač… »
Nikada niko kao Tami Ejbraham, Englez piše istoriju fudbala?

Nikada niko kao Tami Ejbraham, Englez piše istoriju fudbala?

Sportske.net 19.05.2023
Fudbaleri Rome plasirali su se sinoć u finale Lige Evrope pošto su eliminisali Bajer Leverkuzen ukupnim rezultatom 1:0. Značajan doprinos evropskim uspesima "vučice" dao je i Tejmi Abraham koji bi eventualnim trijumfom protiv Sevilje ušao u istoriju… »
Murinjo: Moja radost zbog još jednog plasmana u finale je nemerljiva

Murinjo: Moja radost zbog još jednog plasmana u finale je nemerljiva

Politika 19.05.2023
RIM – Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo izjavio je nakon utakmice sa Bajerom iz Leverkuzena da njegova radost ne može da se meri nakon još jednog plasmana u finale evropskih takmičenja, prenosi Sportklub. Roma je odolela u Leverkuzenu i odigrala… »
Murinjo presrećan zbog drugog uzastopnog evropskog finala

Murinjo presrećan zbog drugog uzastopnog evropskog finala

Sportski žurnal 19.05.2023
- Nije me briga da se upišem u istorijske knjige Rome, bitno mi je da pomognem ovim klincima da odrastu, da nauče kako da ostvare velike rezultate - istakao je portugalski stručnjak. Trener Rome Žoze Murinjo nije krio emocije posle pobede nad Bajerom… »
Morinjo ne krije oduševljenje: ''Moja radost zbog još jednog finala je nemerljiva''

Morinjo ne krije oduševljenje: ''Moja radost zbog još jednog finala je nemerljiva''

Večernje novosti 19.05.2023
Trener fudbalera Rome Žoze Morinjo izjavio je nakon utakmice sa Bajerom iz Leverkuzena da njegova radost ne može da se meri nakon još jednog plasmana u finale evropskih takmičenja, prenosi Sportklub. Tanjug/AP Roma je odolela u Leverkuzenu i odigrala… »
Murinjo: "Istorija me ne zanima"

Murinjo: "Istorija me ne zanima"

Sportske.net 19.05.2023
U finalu Lige Evrope 31. maja u Budimpešti sastaće se Roma i Sevilja, a na tom meču biće ispisana istorija fudbala. Fudbaleri Sevilje su do meča za trofej stigli posle spektakla sa Juventusom, dok je Roma eliminisala Bajer iz Leverkuzena. Sinoć smo… »

Vesti dana »