Povezane vesti
„Lepše je s Bogom nego s ljudima“: Rada Manojlović progovorila o odluci Milana Stankovića da se zamonaši, otkrila i da…
Nova 19.05.2023
Kaže da joj je Bog zabranio da priča o Stankoviću. Pevač Milan Stanković je poslednjih meseci u centru pažnje medija zbog fizičkog izgleda, ali i navoda da je odlučio da se zamonaši. Rada Manojlović, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, otkrila je… »
Bog mi je zabranio da pričam o njemu: Rada o odluci Milana Stankovića da se zamonaši - "Lepše je s Bogom nego s ljudima
Mondo 19.05.2023
Rada Manojlović je otkrila da pije kafu s bivšim partnerom i kolegom Milanom Stankovićem, ali da neće otkrivati ništa o njihovim razgovorima. Rada Manojlović je otkrila da pije kafu s bivšim partnerom i kolegom Milanom Stankovićem, ali da neće… »
"Viđam se sa Milanom, ali bog mi je zabranio da pričam o njemu": Rada Manojlović o navodima da će se njen bivši…
Blic 19.05.2023
Pevačica Rada Manojlović i Milan Stanković započeli su romansu tokom takmičenja u "Zvezdama Granda", i bili su zajedno od 2008. do 2013. a i nakon raskida ostali su veoma dobro prijatelji, Iako se redovno viđaju, Rada je veoma tajnovita kad je reč… »
Bog mi je zabranio da pričam o Milanu: Rada iskreno o odnosu sa Stankovićem "Da sam pametna, pa da krenem njegovim putem"
Kurir 19.05.2023
Folk zvezda Rada Manojlović i pevač Milan Stanković zabavljali su se od 2008. do 2013. godine, ali su i posle raskida ostali dobri prijatelji. Tajni razgovori Iako se redovno viđaju, Rada je veoma tajnovita kad je reč o njihovom druženju i pričama… »
Rada Manojlović: Bog mi je zabranio da pričam o Milanu Stankoviću!
Svet plus 19.05.2023
Pevačica Rada Manojlović o intirgantnom odnosu sa bivšim dečkom! Bog mi je zabranio da pričam o Milanu Stankoviću! Folk zvezda i pevač zabavljali su se od 2008. do 2013. godine, ali su i posle raskida ostali dobri prijatelji. Iako se redovno… »
Vesti dana »
Čisto da se zna ko je „gazda“: Jokić uzvratio Vembanjami i doneo trijumf Nagetsima (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih
Rhmz popalio alarme ranom zorom: Ovo je važno upozorenje za građane Srbije
Telegraf pre 2 satajoš 12 povezanih
Timoti Les: Očekujem da Trampova administracija odustane od Ohridskog sporazuma
RTV pre 2 satajoš 4 povezane