Povezane vesti
„Lepše je s Bogom nego s ljudima“: Rada Manojlović progovorila o odluci Milana Stankovića da se zamonaši, otkrila i da li joj…
Nova 19.05.2023
Kaže da joj je Bog zabranio da priča o Stankoviću. Pevač Milan Stanković je poslednjih meseci u centru pažnje medija zbog fizičkog izgleda, ali i navoda da je odlučio da se zamonaši. Rada Manojlović, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, otkrila je da sa… »
Bog mi je zabranio da pričam o njemu: Rada o odluci Milana Stankovića da se zamonaši - "Lepše je s Bogom nego s ljudima
Mondo 19.05.2023
Rada Manojlović je otkrila da pije kafu s bivšim partnerom i kolegom Milanom Stankovićem, ali da neće otkrivati ništa o njihovim razgovorima. Rada Manojlović je otkrila da pije kafu s bivšim partnerom i kolegom Milanom Stankovićem, ali da neće otkrivati… »
Rada Manojlović: Bog mi je zabranio da pričam o Milanu Stankoviću!
Svet plus 19.05.2023
Pevačica Rada Manojlović o intirgantnom odnosu sa bivšim dečkom! Bog mi je zabranio da pričam o Milanu Stankoviću! Folk zvezda i pevač zabavljali su se od 2008. do 2013. godine, ali su i posle raskida ostali dobri prijatelji. Iako se redovno viđaju, Rada… »
Vesti dana »

Dačić: Ništa ne krijemo, ako je bilo zloupotrebe prekoračenja ovlašćenja policije sve će do tančina biti ispitano
RTS pre 41 minutajoš 30 povezanih

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 25 povezanih

Uhapšen student koji je ćutanjem pobedio nasilje, večeras protest u znak podrške Andreju
Luftika pre 1 satjoš 43 povezane

Pregovori o Ukrajini: Trampove najave, Fico o teritorijalnim promenama i Lavrov o samitu na Aljasci
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 242 povezane

Okončana blokada zgrada suda u Novom Sadu; u Beogradu protestna šetnja
RTS pre 41 minutajoš 41 povezana