Povezane vesti
Prekinuta blokada puta u Pančevu, poljoprivrednici kažu - rasterali nas
Novi magazin 19.05.2023
Blokada puta u Pančevu, koja je počela jutros u 4.00, prekinuta je oko 14.30, javlja N1. Policija je, navodno, razgovarala s poljoprivrednicima, koji su odlučili da sklone svoje traktore sa puta, tako da je oko 14.30 sati saobraćaj odblokiran i… »
Poljoprivrednici: Radikalizacija i totalna blokada dok traju pregovori u Vladi
N1 Info 19.05.2023
Poljoprivrednici sa blokada u Pančevu, Bogatiću i Kraljevu poručili su da će tokom dana radikalizovati proteste, a da će sutra, tokom pregovora da predstavnicima Vlade Srbije, na mestima na kojima protestuju biti organizovane totalne blokade, bez… »
Poljoprivrednici sutra u Vladi Srbije: Blokade u Pančevu do ispunjenja zahteva
N1 Info 19.05.2023
Nezadovoljni poljoprivrednici blokirali su od jutros sve glavne ulaze u Pančevo, ali i izlaze iz tog grada. Dogovoren je sastanak u Vladi Srbije za sutra u 9 časova, gde će sedam udruženja razgovarati sa premijerkom i ministrima poljoprivrede i… »
Vesti dana »
Kakva nas zima čeka? RHMZ objavio prve prognoze: U oktobru i letnji dani i mraz, evo kada nas očekuje prvi sneg
Mondo pre 26 minutajoš 21 povezana
Vučić u UN: Hrvatska ponosna na svoju nacističku prošlost, ne može da nam drži pridike
Radio 021 pre 16 minutajoš 17 povezanih
Sudija naložio Trampu da vrati pristup Beloj kući medijima koje je isterao
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Selektor Grčke: „Srbija je moja zemlja, ali ja sam profesionalac i želim pobedu“
Sputnik pre 6 minutajoš 13 povezanih