Повезане вести
Ердоган: Имам посебне односе са Путином, Запад нема уравнотежен приступ
Еуроневс 19.05.2023
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да са руским председником Владимиром Путином има посебне односе који напредују и критиковао Запад због тога што нема уравнотежен приступ према Москви. "Нећемо увести санкције… »
Ердоган: Имам посебне односе са Путином, Запад нема уравнотежен приступ
ИндексОнлине 19.05.2023
АНКАРА – Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је данас да са руским председником Владимиром Путином има посебне односе који напредују и критиковао Запад због тога што нема уравнотежен приступ према Москви. “Нећемо… »
"Нећемо увести санкције Русији": Ердоган: Имам посебне односе са Путином, Запад нема балансиран приступ
Блиц 19.05.2023
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је данас да са руским председником Владимиром Путином има посебне односе који напредују и критиковао Запад због тога што нема уравнотежен приступ према Москви. - Нећемо увести… »
Турска има посебне односе са Путином Ердоган за ЦНН: Нећемо увести санкције, Западу је потребан уравнотежен приступ
Курир 19.05.2023
Турска има "посебне" и растуће односе са руским председником Владимиром Путином, упркос све већем притиску на Анкару да подржи јачање западних санкција Москви, рекао је турски председник Реџеп Тајип Ердоган у ексклузивном… »
Вести дана »
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз благе осцилације курса динара према евру
Наслови.аи пре 3 минутајош 32 повезане
НИС под санкцијама: Вучић најављује рок и преговори са потенцијалним купцима
Наслови.аи пре 3 минутајош 29 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 4 сатијош 29 повезаних