Povezane vesti
Erdogan: Imam posebne odnose sa Putinom, Zapad nema uravnotežen pristup
Euronews 19.05.2023
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom ima posebne odnose koji napreduju i kritikovao Zapad zbog toga što nema uravnotežen pristup prema Moskvi. "Nećemo uvesti sankcije Rusiji, kao što je to učinio… »
Erdogan: Imam posebne odnose sa Putinom, Zapad nema uravnotežen pristup
IndeksOnline 19.05.2023
ANKARA – Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom ima posebne odnose koji napreduju i kritikovao Zapad zbog toga što nema uravnotežen pristup prema Moskvi. “Nećemo uvesti sankcije Rusiji, kao… »
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Erdogan: Imam posebne odnose sa Putinom, Zapad nema balansiran pristup
Blic 19.05.2023
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom ima posebne odnose koji napreduju i kritikovao Zapad zbog toga što nema uravnotežen pristup prema Moskvi. - Nećemo uvesti sankcije Rusiji, kao što je to… »
Turska ima posebne odnose sa Putinom Erdogan za CNN: Nećemo uvesti sankcije, Zapadu je potreban uravnotežen pristup
Kurir 19.05.2023
Turska ima "posebne" i rastuće odnose sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, uprkos sve većem pritisku na Ankaru da podrži jačanje zapadnih sankcija Moskvi, rekao je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan u ekskluzivnom intervjuu za CNN uoči drugog… »
Vesti dana »

Đedović: Javna rasprava o Strategiji upravljanja mineralnim resursima ide dalje, uprkos pokušajima ometanja
Telegraf pre 10 minutajoš 27 povezanih

Visoke Trampove carine stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
Danas pre 35 minutajoš 51 povezana