Povezane vesti
Završena rekonstrukcija parkinga na Bulevaru oslobođenja
RTV 19.05.2023
NOVI SAD - JKP „Parking servis” završilo je radove na rekonstrukciji parking mesta na Bulevaru oslobođenja. Rekonstruisana su parking mesta sa desne, parne, strane, od Ulice Novosadskog sajma do Futoške ulice, kao i sa leve, neparne, strane, od Jevrejske… »
Završena rekonstrukcija parkinga na Bulevaru oslobođenja
Dnevnik 19.05.2023
Parking servis je završio radove na rekonstrukciji parking mesta na Bulevaru oslobođenja, saopšteno je iz ovog preduzeća. Rekonstruisana su parking mesta sa desne, parne, strane, od Ulice Novosadskog sajma do Futoške ulice, kao i sa leve, neparne… »
Završena rekonstukcija parking mesta na Bulevaru oslobođenja (FOTO)
Moj Novi Sad 19.05.2023
Iz JKP "Parking servis" javljaju da su završili radove na rekonstrukciji parking mesta na Bulevaru oslobođenja. – Rekonstruisana su parking mesta sa desne, parne, strane, od Ulice Novosadskog sajma do Futoške ulice, kao i sa leve, neparne, strane, od… »
Vesti dana »
U Srbiji počelo prijavljivanje nelegalnih objekata po novom zakonu
Beta pre 19 minutajoš 43 povezane
Novi sukobi na granici između Tajlanda i Kambodže, jedan tajlandski vojnik poginuo, četiri ranjena
Nedeljnik pre 24 minutajoš 30 povezanih
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 39 minutajoš 32 povezane
Mijušković: Poremećaji zbog eventualnih sankcija NBS mogu se na vreme sprečiti
RTV pre 59 minutajoš 20 povezanih