Повезане вести
"Изнијеше га на кант" Ђукановић се и званично опростио од фотеље, а једна сцена постала хит на друштвеним мрежама (фото)
Курир 19.05.2023
Мило Ђукановић, који данас завршава свој мандат на месту председника Црне Горе, поручио је на годишњој конференцији за медије да се не повлачи из политике. Ђукановић је према наводима РТЦГ нагласио да то што се повукао са места… »
Ђукановић: Нико реалан не може оспорити резултате власти коју сам персонификовао, бићу почасни предсједник Црне Горе
Глас Америке 19.05.2023
ПОДГОРИЦА — Одлазећи предсједник Црне Горе, Мило Ђукановић, саопштио је на конференцији за медије на Цетињу да нико реалан не може оспорити историјски значај резултата остварених током његове владавине и поручио да се неће… »
Ђукановић: Поновно су на озбиљној проби мир и стабилност
Ал Јазеера 19.05.2023
Одлазећи предсједник Црне Горе Мило Ђукановић на Цетињу је одржао традиционалну годишњу конференцију за медије, која је овај пут и закључна. Његово посљедње обраћање јавности као шефа државе дешава се дан прије… »
Ђукановић: Црна Гора поновно на раскрсници – Европа или балкански национализам
Ал Јазеера 19.05.2023
Одлазећи предсједник Црне Горе Мило Ђукановић на Цетињу је одржао редовну годишњу конференцију за медије, којом овај пут завршава свој предсједнички мандат. Посљедњи пут се јавности обратио као шеф државе – дан прије… »
Ђукановић: Не повлачим се из политике, затражићу статус почасног бившег председника
Инсајдер 19.05.2023
Одлазећи председник Црне Горе Мило Ђукановић је изјавио да се не повлачи из политике. Он је потврдио и да ће затражити статус почасног бившег председника државе. “Завршавам мандат активног председника. Законом о председнику је… »
Ђукановић потврдио:Затражићу статус почасног бившег председника Црне Горе
ИндексОнлине 19.05.2023
ПОДГОРИЦА – Мило Ђукановић, коме сутра престаје мандат председника Црне Горе, потврдио је да ће затражити статус почасног бившег председника државе. “Завршавам мандат активног председника. Законом о председнику је предвиђена… »
Мило Ђукановић потврдио: Затражићу статус почасног бившег председника Црне Горе
Телеграф 19.05.2023
Ђукановић ће у фебруару 2028. године напунити 66 година и стећи услове за одлазак у пензију, а до тада ће уживати статус почасног бившег председника. Мило Ђукановић, коме сутра престаје мандат председника Црне Горе, потврдио је… »
Ђукановић потврдио: Затражићу статус почасног бившег председника Црне Горе
РТВ 19.05.2023
ПОДГОРИЦА - Мило Ђукановић, коме сутра престаје мандат председника Црне Горе, потврдио је да ће затражити статус почасног бившег председника државе. Завршавам мандат активног председника. Законом о председнику је предвиђена… »
„Само је Црна Гора вечна“: Шта је све Ђукановић рекао на последњој конференцији за медије као црногорски председник?
Данас 19.05.2023
Нема вечне власти, само је Црна Гора вечна, поручио је данас одлазећи председник Црне Горе Мило Ђукановић на конференцији за медије на Цетињу којом завршава мандат председника. Црној Гори је, каже, насушно потребна стабилна… »
Ђукановић: Посветио сам живот европској Црној Гори, не повлачим се из политике
Н1 Инфо 19.05.2023
Актуелни председник Црне Горе Мило Ђукановић, који данас завршава свој мандат, поручио је да се не повлачи из политике и да је живот посветио европском развоју Црне Горе. Ђукановић је, на годишњој конференцији за новинаре на… »
Ђукановиц́: Не повлачим се из политике
Спутник 19.05.2023
Одлазец́и председник Црне Горе Мило Ђукановиц́ изјавио је да се не повлачи из политике. „Не повлачим се из политике, живот сам посветио развоју Црне Горе“, рекао је Ђукановиц́ одговарајуц́и на питање новинара на последњој… »
Мило Ђукановић: Не повлачим се из политике
Политика 19.05.2023
ЦЕТИЊЕ – Одлазећи председник Црне Горе Мило Ђукановић се не повлачи из политике. „Не повлачим се из политике, живот сам посветио развоју Црне Горе”, рекао је Ђукановић одговарајући на питање новинара на последњој конференцији… »
Ђукановић: Не повлачим се из политике
ИндексОнлине 19.05.2023
ЦЕТИЊЕ – Одлазехи председник Црне Горе Мило Ђукановић се не повлачи из политике. “Не повлачим се из политике, живот сам посветио развоју Црне Горе”, рекао је Ђукановић одговарајући на питање новинара на последњој конференцији… »
Ђукановић: Не повлачим се из политике
Вести онлине 19.05.2023
Одлазећи председник Црне Горе Мило Ђукановић се не повлачи из политике. – Не повлачим се из политике, живот сам посветио развоју Црне Горе – рекао је Ђукановић одговарајући на питање новинара на последњој конференцији за… »
Мило Ђукановић се не повлачи из политике: Ја сам одговоран грађанин
Дневник 19.05.2023
ЦЕТИЊЕ: Одлазећи председник Црне Горе Мило Ђукановић се не повлачи из политике. "Не повлачим се из политике, живот сам посветио развоју Црне Горе", рекао је Ђукановић одговарајући на питање новинара на последњој конференцији… »
Ђукановић: Црна Гора поново на раскрсници, може у Европу или балкански национализам
Еуроневс 19.05.2023
Одлазећи председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је данас на Цетињу да "историјски значај резултата постигнутих током његове власти нико реалан не може да оспори". Ђукановић је то поручио на конференцији за новинаре… »
Мило Ђукановић: Не повлачим се из политике, нема вечне власти, само је Црна Гора вечна
Телеграф 19.05.2023
Ђукановић је поручио да че бити почасни председник. Одлазећи председник Црне Горе Мило Ђукановић поручио је да се не повлачи из политике те да је живот посветио европском развоју те земље. Закон о председнику омогућава му да у… »
Вести дана »
Трампов ултиматум Путину: "Састаћу се само ако пристане... Нећу губити време"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Трамп у Катару отпочео турнеју по Азији, у четвртак састанак са Си Ђинпингом
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 3 сатајош 1 повезана