Povezane vesti

Dragan Marković Palma: Nisu zakazale institucije, krivi su roditelji

Dragan Marković Palma: Nisu zakazale institucije, krivi su roditelji

Politika 19.05.2023
„Opozicioni političari žele da tragediju koja je zadesila Srbiju pretvore u političku korist. Ja nisam protiv toga da opozicija šeta i kažu da šetaju protiv nasilja, ali moje pitanje je zašto, ako šetaju protiv nasilja, ne nose crni flor na… »
Palma: Nisu zakazale institucije! Krivi su roditelji ubica i maloletnika u Beogradu i one bitange u Mladenovcu!

Palma: Nisu zakazale institucije! Krivi su roditelji ubica i maloletnika u Beogradu i one bitange u Mladenovcu!

Kurir 19.05.2023
Opozicioni političari žele da tragediju koja je zadesila Srbiju pretvore u političku korist. Ja nisam protiv toga da opozicija šeta i kažu da šetaju protiv nasilja, ali moje pitanje je zašto, ako šetaju protiv nasilja, ne nose crni flor na reveru… »
Marković u Skupštini Srbije: Za masovna ubistva krivi roditelji, institucije nisu zakazale

Marković u Skupštini Srbije: Za masovna ubistva krivi roditelji, institucije nisu zakazale

Blic 19.05.2023
Šef poslaničke grupe Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković rekao je danas da za masovna ubistva u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i Mladenovcu, u kojima je ubijeno 18 ljudi, nisu odgovorne institucije već da su najveći krivci njihovi roditelji… »
Palma: "Nisu zakazale institucije, krivi su roditelji ubica, i dečaka u Beogradu i one bitange u Mladenovcu"

Palma: "Nisu zakazale institucije, krivi su roditelji ubica, i dečaka u Beogradu i one bitange u Mladenovcu"

Telegraf 19.05.2023
Ako mi ne možemo da se ujedinimo oko ovakve tragedije ili oko nacionalnih pitanja... Izgleda da nas sve razjedinjuje, zaključio je on. "Opozicioni političari žele da tragediju koja je zadesila Srbiju pretvore u političku korist. Ja nisam protiv toga… »

Vesti dana »