Povezane vesti
„Zabranjeno pušenje” brani izvođenje pesama Neletu
Politika 19.05.2023
Ubrzo stigao odgovor Karajlića. Sa adrese Dikkoncert, pod naslovom „Zabranjeno pušenje tuži Neleta Karajlića”, u redakcije je juče stiglo saopštenje grupe „Zabranjeno pušenje” u kom se navodi: „Obaveštavamo medije, izdavače i… »
Evo šta Nele ima da kaže o zabranjenom pušenju! Odgovorio na pretnje tužbom: Spreman sam! Niko to ne može da mi zabrani!
Mondo 19.05.2023
Dr Nele Karajlić odgovorio je na pretnje tužbom Davora Sučića. Dr Nele Karajlić odgovorio je na pretnje tužbom Davora Sučića. Kako su ranije saopštili iz tima Davora Sučića, na njegovu intervenciju zahteva se da se zabrani svaki vid… »
Zabranjeno pušenje tuži Neleta Karajlića
Mondo 19.05.2023
„Zabranjeno pušenje“. „Zabranjeno pušenje“ Obaveštavamo medije, izdavače i organizatore muzičkih događaja da se na intervenciju autora, menadžmenta i izdavača grupe „Zabranjeno pušenje“, zabranjuje svaki vid korištenja, te otkazuje… »
“Zabranjeno pušenje” tuži Neleta Karajlića i zabranjuje izvođenje pesama
IndeksOnline 19.05.2023
ZAGREB – Zagrebačko Zabranjeno pušenje saopštilo je danas da je njihov vođa Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sekson, zabranio izvođenje njegovih pesama Nenadu Jankoviću, poznatijem kao Nele Karajlić, i violinisti Stefanu Milenkoviću, do epiloga… »
Vesti dana »
Krivična prijava protiv Gorana Vesića: Železnička stanica otvorena bez dozvole građevinske inspekcije
Nedeljnik pre 36 minutajoš 65 povezanih
Habek: Evropa i Nemačka moraju da traže pregovore sa Trampom kako bi se sprečio trgovinski rat
RTV pre 5 satijoš 33 povezane
(Video) Novi udarac na Balkanski kartel: Velika akcija hapšenja: Dve godine švercovali kokain iz Brazila i Ekvadora! "Pali" organizatori i pomoćnici
Blic pre 48 minutajoš 28 povezanih
Horor kod Ivanjice, majka ubila bebu: Odsekla deo cucle i ugušila dete!
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih
"Lepo sam im rekao!" Vladan Milojević otkrio šta je tražio od igrača pred Crvena zvezda - Štutgart u Ligi šampiona
Večernje novosti pre 13 minutajoš 24 povezane