Povezane vesti
Mitrović: Ako nisam dao gol osećam se kao da mi nešto nedostaje
Politika 19.05.2023
Napadač Fulama i srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović rekao je u ekskluzivnom intervjuu za Skaj sport da će se uvek pitati šta bi bilo da nije bio suspendovan na osam utakmica u izuzetnoj sezoni Fulama u Premijer ligi. Mitrović se nakon pauze… »
Mitrović: Nisam se kontrolisao, napravio sam grešku i prihvatio kaznu
Dnevnik 19.05.2023
LONDON: Srpski reprezentativac i fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović, izjavio je da jeste napravio grešku kada je gurnuo sudiju na utakmici sa Mančester junajtedom i da je prihvatio kaznu, prenosi Skajsport. Mitrović je kažnjen sa osam utakmica… »
Mitrović: Nisam se kontrolisao, ali sam prihvatio kaznu
Sport klub 19.05.2023
Srpski reprezentativac i fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović, izjavio je da jeste napravio grešku kada je gurnuo sudiju na utakmici sa Mančester junajtedom i da je prihvatio kaznu, prenosi Skajsport. Mitrović je kažnjen sa osam utakmica suspenzije zbog… »
VIDEO „Ne žalim zbog toga što sam uradio, lagao bih da mi nije teško“: Mitrović progovorio o suspenziji i otkrio razgovor sa…
Nova 19.05.2023
Aleksandar Mitrović se vratio na teren nakon osam mečeva suspenzije i odmah postigao gol u pobedi nad Sautemptonom sa 2:0. Onda je odlučio da govori o suspenziji. Propustio je čak osam mečeva, a onda je odlučio da progovori o svemu kroz šta je prolazio… »
Vesti dana »

Finale Svetskog prvenstva - Topićeva napada državni rekord i medalju
RTS pre 23 minutajoš 18 povezanih

Mladi basketaši savladali Hrvate i stigli do finala Svetskog prvenstva
RTS pre 23 minutajoš 25 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 58 minutajoš 17 povezanih

Šamarčina za Trampa! Talibani oduvali SAD, da li će Vašington prekršiti i ovaj sporazum!?
Alo pre 8 minutajoš 16 povezanih