Povezane vesti
Mitrović: Ako nisam dao gol osećam se kao da mi nešto nedostaje
Politika 19.05.2023
Napadač Fulama i srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović rekao je u ekskluzivnom intervjuu za Skaj sport da će se uvek pitati šta bi bilo da nije bio suspendovan na osam utakmica u izuzetnoj sezoni Fulama u Premijer ligi. Mitrović se nakon pauze… »
Mitrović: Nisam se kontrolisao, napravio sam grešku i prihvatio kaznu
Dnevnik 19.05.2023
LONDON: Srpski reprezentativac i fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović, izjavio je da jeste napravio grešku kada je gurnuo sudiju na utakmici sa Mančester junajtedom i da je prihvatio kaznu, prenosi Skajsport. Mitrović je kažnjen sa osam utakmica… »
Mitrović: Nisam se kontrolisao, ali sam prihvatio kaznu
Sport klub 19.05.2023
Srpski reprezentativac i fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović, izjavio je da jeste napravio grešku kada je gurnuo sudiju na utakmici sa Mančester junajtedom i da je prihvatio kaznu, prenosi Skajsport. Mitrović je kažnjen sa osam utakmica suspenzije… »
VIDEO „Ne žalim zbog toga što sam uradio, lagao bih da mi nije teško“: Mitrović progovorio o suspenziji i otkrio…
Nova 19.05.2023
Aleksandar Mitrović se vratio na teren nakon osam mečeva suspenzije i odmah postigao gol u pobedi nad Sautemptonom sa 2:0. Onda je odlučio da govori o suspenziji. Propustio je čak osam mečeva, a onda je odlučio da progovori o svemu kroz šta je… »
Vesti dana »
Meloun o Jokiću: "Svedočite istoriji, gledate 'History Channel'"
Sportske.net pre 3 satajoš 27 povezanih
Požari u Los Anđelesu: Slabi vetar, ali jačaju kritike o odgovornosti vlasti
Novi magazin pre 3 satajoš 25 povezanih
Bajden kaže da je Putin u lošem položaju oko Ukrajine, posle uvođenja novih sankcija
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih
Nova titula za hamada međedovića: Srbija ima još jednog tenisera u 100 najboljih na svetu!
Hot sport pre 2 satajoš 15 povezanih