Повезане вести

Митровић: Ако нисам дао гол осећам се као да ми нешто недостаје

Митровић: Ако нисам дао гол осећам се као да ми нешто недостаје

Политика 19.05.2023
Нападач Фулама и српски репрезентативац Александар Митровић рекао је у ексклузивном интервјуу за Скај спорт да ће се увек питати шта би било да није био суспендован на осам утакмица у изузетној сезони Фулама у Премијер лиги… »
Митровић: Нисам се контролисао, направио сам грешку и прихватио казну

Митровић: Нисам се контролисао, направио сам грешку и прихватио казну

Дневник 19.05.2023
ЛОНДОН: Српски репрезентативац и фудбалер Фулама Александар Митровић, изјавио је да јесте направио грешку када је гурнуо судију на утакмици са Манчестер јунајтедом и да је прихватио казну, преноси Скајспорт. Митровић је кажњен… »
Митровић: Нисам се контролисао, али сам прихватио казну

Митровић: Нисам се контролисао, али сам прихватио казну

Спорт клуб 19.05.2023
Српски репрезентативац и фудбалер Фулама Александар Митровић, изјавио је да јесте направио грешку када је гурнуо судију на утакмици са Манчестер јунајтедом и да је прихватио казну, преноси Скајспорт. Митровић је кажњен са осам… »
ВИДЕО „Не жалим због тога што сам урадио, лагао бих да ми није тешко“: Митровић проговорио о суспензији и открио разговор са…

ВИДЕО „Не жалим због тога што сам урадио, лагао бих да ми није тешко“: Митровић проговорио о суспензији и открио разговор са…

Нова 19.05.2023
Александар Митровић се вратио на терен након осам мечева суспензије и одмах постигао гол у победи над Саутемптоном са 2:0. Онда је одлучио да говори о суспензији. Пропустио је чак осам мечева, а онда је одлучио да проговори о… »

Вести дана »