Povezane vesti

Divna DNK otkrila ko je krivac za njenu grbu na leđima!

Divna DNK otkrila ko je krivac za njenu grbu na leđima!

Svet plus 19.05.2023
Rijaliti učesnicu Divnu DNK javnost je upoznala u emisiji "DNK" i već tada je domaća javnost znala za njen problem sa kičmom. Ona je sada otkrila ko je krivac za njenu grbu na leđima! Jedan od glavnih razloga njenog takmičenja u "Zadruzi" je bilo… »
Otac mi je od života napravio pakao! Bolna ispovest Divne DNK - "Bacio me je na krevet... Nikada se nije pokajao"

Otac mi je od života napravio pakao! Bolna ispovest Divne DNK - "Bacio me je na krevet... Nikada se nije pokajao"

Mondo 19.05.2023
Ispovest Diven DNK o svom ocu skamenila je učesnike Zadruge, kao i gledaoce. Ispovest Diven DNK o svom ocu skamenila je učesnike Zadruge, kao i gledaoce. Divna Milanović i njen suprug Marko javnosti su postali poznati nakon učešća u emisiji DNK gde… »
"On mi je napravio pakao od života" Divna DNK progovorila o problemu sa kičmom: Bacio me na krevet i nije se pokajao!

"On mi je napravio pakao od života" Divna DNK progovorila o problemu sa kičmom: Bacio me na krevet i nije se pokajao!

Alo 19.05.2023
Rijaliti učesnicu Divnu DNK javnost je upoznala u emisiji "DNK" i već tada je domaća znala za njen problem sa kičmom. Jedan od glavnih razloga njenog takmičenja u "Zadruzi" je bilo prikupljanje novčanih sredstava za uklanjanje grbe koju Divna ima… »
Srcerajuća životna ispovest! Divna kroz suze i bol otkrila ko je glavni krivac za njen deformitet: Napravio mi je pakao od…

Srcerajuća životna ispovest! Divna kroz suze i bol otkrila ko je glavni krivac za njen deformitet: Napravio mi je pakao od…

Kurir 19.05.2023
Divna DNK je otkrla da je kao dete pretrpela nasile u porodici i da je glavni krivac za deformitet koji ima njen otac. - Mene je otac bacio na krevet kad sam imala tri godine bacio na krevet, i od tada mi ovo raste na leđima. On nije hteo da se pokaje… »
"Otac me je bacio na krevet kada sam imala tri godine" Divna DNK šokirala priznanjem, otkrila zašto ima problem sa kičmom…

"Otac me je bacio na krevet kada sam imala tri godine" Divna DNK šokirala priznanjem, otkrila zašto ima problem sa kičmom…

Blic 19.05.2023
Rijaliti učesnicu Divnu DNK javnost je upoznala u emisiji "DNK" i već tada je domaća znala za njen problem sa kičmom. Jedan od glavnih razloga njenog takmičenja u "Zadruzi" je bilo prikupljanje novčanih sredstava za uklanjanje grbe koju ima, kako se… »

Vesti dana »