Povezane vesti
Divna DNK otkrila ko je krivac za njenu grbu na leđima!
Svet plus 19.05.2023
Rijaliti učesnicu Divnu DNK javnost je upoznala u emisiji "DNK" i već tada je domaća javnost znala za njen problem sa kičmom. Ona je sada otkrila ko je krivac za njenu grbu na leđima! Jedan od glavnih razloga njenog takmičenja u "Zadruzi" je bilo… »
Otac mi je od života napravio pakao! Bolna ispovest Divne DNK - "Bacio me je na krevet... Nikada se nije pokajao"
Mondo 19.05.2023
Ispovest Diven DNK o svom ocu skamenila je učesnike Zadruge, kao i gledaoce. Ispovest Diven DNK o svom ocu skamenila je učesnike Zadruge, kao i gledaoce. Divna Milanović i njen suprug Marko javnosti su postali poznati nakon učešća u emisiji DNK gde je on… »
Srcerajuća životna ispovest! Divna kroz suze i bol otkrila ko je glavni krivac za njen deformitet: Napravio mi je pakao od…
Kurir 19.05.2023
Divna DNK je otkrla da je kao dete pretrpela nasile u porodici i da je glavni krivac za deformitet koji ima njen otac. - Mene je otac bacio na krevet kad sam imala tri godine bacio na krevet, i od tada mi ovo raste na leđima. On nije hteo da se pokaje… »
Vesti dana »

Uživo Iran zasipa Izrael raketama Probijena odbrana u više gradova, uništene zgrade u Tel Avivu, raste broj mrtvih (foto, video)
Blic pre 19 minutajoš 21 povezana

Jelena Golubović se utegla u haljinu: Došla na finale "Farme 8" i istakla noge - evo šta je obula ne bi li se lakše kretala (foto)
Blic pre 19 minutajoš 16 povezanih