Povezane vesti
Otac mi je od života napravio pakao! Bolna ispovest Divne DNK - "Bacio me je na krevet... Nikada se nije pokajao"
Mondo 19.05.2023
Ispovest Diven DNK o svom ocu skamenila je učesnike Zadruge, kao i gledaoce. Ispovest Diven DNK o svom ocu skamenila je učesnike Zadruge, kao i gledaoce. Divna Milanović i njen suprug Marko javnosti su postali poznati nakon učešća u emisiji DNK gde je on… »
Srcerajuća životna ispovest! Divna kroz suze i bol otkrila ko je glavni krivac za njen deformitet: Napravio mi je pakao od…
Kurir 19.05.2023
Divna DNK je otkrla da je kao dete pretrpela nasile u porodici i da je glavni krivac za deformitet koji ima njen otac. - Mene je otac bacio na krevet kad sam imala tri godine bacio na krevet, i od tada mi ovo raste na leđima. On nije hteo da se pokaje… »
Vesti dana »

U Srbiji danas nestabilno vreme, izdato upozorenje: Kiša i pljuskovi sa grmljavinom
Danas pre 11 minutajoš 29 povezanih

Ukrajina napala jednu od najvećih naftnih rafinerija u Rusiji: Dronovi se obrušili na "Kiriši"
Telegraf pre 56 minutajoš 13 povezanih

Ataman na korak od istorije! Jedna pobeda deli Turčina od košarkaške besmrtnosti: Prilika da stane uz Žoca, Karija, Dudu...
Kurir pre 16 minutajoš 14 povezanih

Amerika ključa nakon ubistva Kirka Tramp želi oporavak nacije, ali tvrdi da oni to sprečavaju
Alo pre 2 satajoš 8 povezanih