Povezane vesti
Divna DNK otkrila ko je krivac za njenu grbu na leđima!
Svet plus 19.05.2023
Rijaliti učesnicu Divnu DNK javnost je upoznala u emisiji "DNK" i već tada je domaća javnost znala za njen problem sa kičmom. Ona je sada otkrila ko je krivac za njenu grbu na leđima! Jedan od glavnih razloga njenog takmičenja u "Zadruzi" je bilo… »
Otac mi je od života napravio pakao! Bolna ispovest Divne DNK - "Bacio me je na krevet... Nikada se nije pokajao"
Mondo 19.05.2023
Ispovest Diven DNK o svom ocu skamenila je učesnike Zadruge, kao i gledaoce. Ispovest Diven DNK o svom ocu skamenila je učesnike Zadruge, kao i gledaoce. Divna Milanović i njen suprug Marko javnosti su postali poznati nakon učešća u emisiji DNK gde… »
"On mi je napravio pakao od života" Divna DNK progovorila o problemu sa kičmom: Bacio me na krevet i nije se pokajao!
Alo 19.05.2023
Rijaliti učesnicu Divnu DNK javnost je upoznala u emisiji "DNK" i već tada je domaća znala za njen problem sa kičmom. Jedan od glavnih razloga njenog takmičenja u "Zadruzi" je bilo prikupljanje novčanih sredstava za uklanjanje grbe koju Divna ima… »
Srcerajuća životna ispovest! Divna kroz suze i bol otkrila ko je glavni krivac za njen deformitet: Napravio mi je pakao od…
Kurir 19.05.2023
Divna DNK je otkrla da je kao dete pretrpela nasile u porodici i da je glavni krivac za deformitet koji ima njen otac. - Mene je otac bacio na krevet kad sam imala tri godine bacio na krevet, i od tada mi ovo raste na leđima. On nije hteo da se pokaje… »
"Otac me je bacio na krevet kada sam imala tri godine" Divna DNK šokirala priznanjem, otkrila zašto ima problem sa kičmom…
Blic 19.05.2023
Rijaliti učesnicu Divnu DNK javnost je upoznala u emisiji "DNK" i već tada je domaća znala za njen problem sa kičmom. Jedan od glavnih razloga njenog takmičenja u "Zadruzi" je bilo prikupljanje novčanih sredstava za uklanjanje grbe koju ima, kako se… »
Vesti dana »
Stravično ubistvo u Novom Sadu: Policija u porodičnoj kući pronašla obezglavljeno telo žene
Kurir pre 10 minutajoš 30 povezanih
Sledeće sedmice česte temperaturne oscilacije, najtoplije u sredu, 18 stepeni
Politika pre 1 satjoš 22 povezane
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 4 satijoš 1 povezana
Karadžić (RTV): Tehnički direktor Bačić nije namerno prekinuo program
Beta pre 3 satajoš 16 povezanih
"Prvo Đoković pa tek onda..." Vlahović otvorio dušu o Švajcarcima, Terziću, broju 23...
Večernje novosti pre 21 minutajoš 20 povezanih