Povezane vesti
Đukanović: Niko moje rezultate ne može osporiti, zatražiću titulu počasnog predsednika
Radio 021 19.05.2023
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je danas da ostaje u politici i da njegove rezultate i istorijski značaj niko ne može osporiti, kao i da će biti "počasni predsednik Crne Gore". "Nema večne vlasti, samo je Crna Gora večna", istakao je… »
"Od čega da se: Povlačim?" Milo Đukanović o odlasku iz politike: Sve što bude trebalo kampanji, od mene će imati
Blic 19.05.2023
Ne povlačim se iz politike, život sam posvetio razvoju Crne Gore, rekao je odlazeći predsednik Crne Gore Milo Đukanović, odgovarajući na pitanje novinara na poslednjoj konferenciji za novinare u predsedničkom mandatu održanoj u Rezidenciji na Cetinju… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 32 povezane

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane

IŽS: Instalirana dodatna merna oprema u Prokopu za kontinuirano praćenje i proveru „kretanja“ ploče
Biznis.rs pre 24 minutajoš 17 povezanih

Korak do trona – kadeti Srbije za zlato u Tbilisiju protiv Litvanije
RTS pre 14 minutajoš 38 povezanih