Повезане вести
„Јесам рекла да ће данас бити сунчано?“: Сека Алексић објавила још један урнебесан твит о протесту ФОТО
Нова 19.05.2023
Певачица Сека Алексић веома је активна на друштвеним мрежама, а последњих дана у више наврата је изнела своје мишљење о протестима "Србија против насиља". Она је птотесте подржала, а на Твитеру је објавила бројне фотографије… »
„Ја кад ми ставе погрешан прилог у пљескавицу“: Сека Алексић прозвала Ану Брнабић, Твитер се усијао
Нова 19.05.2023
Певачица се поново огласила и добила симпатије пратилаца на мрежама. Сека Алексић једна је од ретких певачица које износе своје политичке ставове, а у последње време поготово. Тако је сада реаговала на излив беса Ане Брнабић у… »
Вести дана »
Народна банка Србије одржава стабилност девизног тржишта упркос флуктуацијама курса динара
Наслови.аи пре 17 минутајош 31 повезана
Међак: Вучићева идеја о заједничком уласку у ЕУ је замка, пут за спречавање проширења
Радио 021 пре 47 минутајош 20 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 3 сатајош 28 повезаних
Вапај Милојевиц́а из Граца: „Не забијам главу у песак – ово ми се први пут дешава“
Спутник пре 36 минутајош 56 повезаних