Povezane vesti
Devojka napadnuta na protestu, muškarci u crnom napravili incident
N1 Info 19.05.2023
Jedna devojka ispričala je da ju je jedan momak, koji se izdvojio iz grupe muškaraca u crnom, napao jer je snimala kada su oduzeli zastavu "Stop femicidu" jednoj ženi. „Kad sam se priključila na protest, videla sam zastavu „Stop femicidu“, pokušala sam… »
Nasilnici nasrnuli na učesnicu protesta, pokušali da otmu zastavu "Stop femicidu"
Radio 021 19.05.2023
Nepoznate osobe pokušali su da otmu zastavu "Stop femicidu" i tom prilikom su napali više osoba. Napadnuta je i učesnica protesta koja je snimala čitavo dešavanje. "Priključivala sam se na protest, videla sam zastavu 'Stop femicidu' i htela sam da… »
Vesti dana »

Šta je ovo, Tramp upire prstom u Putina, netremice se gledaju! Nakon izjava o "pozitivnom" samitu pojavila se nova fotografija, analiza stručnjaka za govor tela
Kurir pre 6 minutajoš 18 povezanih

Profil Donalda Trampa: Tajkun koji se ženio tri puta, nizao je skandal za skandalom, a sada su "ključevi" brutalnog rata u njegovim rukama
Blic pre 5 satijoš 10 povezanih

(Video) "koliko bedno": Kremlj je ovaj snimak susreta Trampa i Putina sa Aljaske odmah objavio, a Bela kuća ga je izbrisala
Blic pre 3 satajoš 9 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 4 satijoš 4 povezane

Dačić: I večeras narušavan javni red i mir, povređeno šest policajaca, privedeno 38 lica
Euronews pre 3 satajoš 4 povezane