Povezane vesti
"Odmah sam Cecu: Pozvala!" Tijana Dapčević bez zadrške iznela svoje mišljenje o Veljku i Anastasiji: "Znam ih otkad su bili…
Blic 19.05.2023
Tijana Dapčević iznela je svoje mišljenje o Anastasiji i Veljku Ražnatoviću gostujući na Blic televiziji. Pevačica Tijana Dapčević gošća je emisije " Show se nastavlja", koja se emituje večeras od 21 časova na Blic televiziji, gde bez zadrške govori o… »
"Nakon porođaja sam imala 115: Kg!" Tijana Dapčević otkrila kako je smršala 43 kilograma bez ikakve dijete
Blic 19.05.2023
Tijana Dapčević otkrila je tajnu svoje fit linije na Blic televiziji. Pevačica Tijana Dapčević gošća je emisije " Show se nastavlja", koja se emituje večeras od 21 časova na Blic televiziji, gde otkriva kako je uspela da smrša neverovatnih 43 kilograma… »
Vesti dana »
'Ovo je sjajno mesto': Tramp u Kini, sa njim i Mask, šefovi Nvidije, Epla, Blek roka
BBC News pre 1 satjoš 63 povezane
„Petrašinovićevi zakoni“ neće zadovoljiti kriterijume međunarodnih posmatrača
Savremena politika pre 1 satjoš 15 povezanih
U rudniku "Trepča jug" 18 rudara zarobljeno zbog problema sa strujom
Insajder pre 31 minutajoš 13 povezanih
Šta je hepatitis A koji je pronađen u voću iz Srbije, kako se prenosi i koji su simptomi zaraze?
Danas pre 7 minutajoš 12 povezanih
Velika promena nakon sunčanih dana, stiže ozbiljno zahlađenje: RHMZ najavljuje majske pljuskove
Mondo pre 2 satajoš 16 povezanih