Povezane vesti
Ja sam školovana žena ne mogu da se poredim sa estradom: Lidija Vukićević rekla šta misli - Imam druge sisteme vrednosti
Mondo 20.05.2023
Glumica Lidija Vukićević izjavila da nije deo estrade, jer estradom smatra samo pevačice. Glumica Lidija Vukićević izjavila da nije deo estrade, jer estradom smatra samo pevačice Glumica Lidija Vukićević, koja decenijama unazad važi za jednu od najlepših… »
"Ne možemo da se merimo Ja, glumica, i estrada": Lidija Vukićević potkačila pevače: "Ja sam školovana žena, imam druge sisteme…
Blic 20.05.2023
Glumica Lidija Vukićević decenijama unazad bila je deo mnogih filmskih i serijskih ostvarenja. Nju javnost godinama unazad prati i poštuje, ali, kako kaže, sebe i ostale kolege nikada ne može nazvati delom estrade. Lidija je jednom prilikom, tokom… »
Vesti dana »
Danas sunčano i veoma toplo, temperatura do 40 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 40 minutajoš 27 povezanih
Razorni zemljotresi u Venecueli: Najmanje 1.700 mrtvih, priče o čudesnim preživljavanjima
BBC News pre 50 minutajoš 22 povezane
Mali: Jeftiniji lekovi od 1.avgusta, na jesen isplata jednokratne pomoći penzionerima
RTV pre 35 minutajoš 24 povezane
Maroko golom u nadoknadi izborio produžetke, pa na penale eliminisao Holandiju sa SP
Nedeljnik pre 10 minutajoš 72 povezane
Ukrajinski oligarh se bori za život; Odrekao se državljanstva, Zelenski mu uveo sankcije FOTO/VIDEO
B92 pre 10 minutajoš 21 povezana