Povezane vesti
Ja sam školovana žena ne mogu da se poredim sa estradom: Lidija Vukićević rekla šta misli - Imam druge sisteme vrednosti
Mondo 20.05.2023
Glumica Lidija Vukićević izjavila da nije deo estrade, jer estradom smatra samo pevačice. Glumica Lidija Vukićević izjavila da nije deo estrade, jer estradom smatra samo pevačice Glumica Lidija Vukićević, koja decenijama unazad važi za jednu od najlepših… »
"Ne možemo da se merimo Ja, glumica, i estrada": Lidija Vukićević potkačila pevače: "Ja sam školovana žena, imam druge sisteme…
Blic 20.05.2023
Glumica Lidija Vukićević decenijama unazad bila je deo mnogih filmskih i serijskih ostvarenja. Nju javnost godinama unazad prati i poštuje, ali, kako kaže, sebe i ostale kolege nikada ne može nazvati delom estrade. Lidija je jednom prilikom, tokom… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do kraja nedelje, od ponedeljka osveženje i kiša
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane
Studenti biciklima obilaze Srbiju: Hoćemo da građani vide da nismo neka deca sa Instagrama
Medijska kutija pre 15 minutajoš 27 povezanih
Kanada pozdravlja predlog o pridruženom članstvu u EU, Tramp preti carinama
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 57 povezanih
Konačni rezultati izbora u Švedskoj: Tesna pobeda leve opozicije, premijer podneo ostavku
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih