Povezane vesti
Ja sam školovana žena ne mogu da se poredim sa estradom: Lidija Vukićević rekla šta misli - Imam druge sisteme vrednosti
Mondo 20.05.2023
Glumica Lidija Vukićević izjavila da nije deo estrade, jer estradom smatra samo pevačice. Glumica Lidija Vukićević izjavila da nije deo estrade, jer estradom smatra samo pevačice Glumica Lidija Vukićević, koja decenijama unazad važi za jednu od najlepših… »
"Ne možemo da se merimo Ja, glumica, i estrada": Lidija Vukićević potkačila pevače: "Ja sam školovana žena, imam druge sisteme…
Blic 20.05.2023
Glumica Lidija Vukićević decenijama unazad bila je deo mnogih filmskih i serijskih ostvarenja. Nju javnost godinama unazad prati i poštuje, ali, kako kaže, sebe i ostale kolege nikada ne može nazvati delom estrade. Lidija je jednom prilikom, tokom… »
Vesti dana »
Izvestan nastavak krize na Kosovu nakon izbora, u Beogradu će biti odlučeno da li će Srpska lista podržati albansku opoziciju
Mašina pre 5 satijoš 72 povezane
Izrael pozvao na hitnu evakuaciju drevnog grada! Tramp poručio: "Rekao sam Bibiju da pazi šta radi jer bi brzo mogao da ostane sam protiv Irana"
Kurir pre 58 minutajoš 42 povezane
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on 'vuče sve poteze'
BBC News pre 4 satijoš 47 povezanih
Putevi Srbije: Kamioni na granici sa Hrvatskom čekaju do četiri sata
Serbian News Media pre 3 satajoš 40 povezanih
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 6 satijoš 28 povezanih