Povezane vesti
Miodrag Stanković: Koalicija Niš moj grad podnela predlog mera za unapređenje mentalnog zdravlja mladih
Jugmedia 20.05.2023
Tokom protekle nedelje, kao odgovor na stravična nasilja koja su pogodila našu državu, kao odgovorni članovi društvene zajednice sa željom da nam se ovakve strahote nikada više ne ponove, koalicija Niš moj grad organizovala je serijal tribina na teme… »
Koalicija “Niš, moj grad” traži da na bilbordima budu uspešni mladi ljudi umesto političkih i reklamnih poruka
Južne vesti 20.05.2023
Neki od zaključaka koalicije “Niš, moj grad” nakon tribina o mentalnom zdravlju jesu da je neophodno da lokalne televizije uvedu edukativne emisije i da na sajtu Grada treba da budu informacije o tome gde je dostupna psihološka pomoć. Predlažu i da… »
Vesti dana »
Rokovi za izborne radnje na KiM: Spisak biračkih mesta se mora objaviti do 25. novembra
Blic pre 16 minutajoš 1 povezana
Oglasio se RHMZ: Tokom noći susnežica i sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
"To je mučno kad roditelji pomisle da ponovo moraju: U sudnicu..." Zora Dobričanin o ukidanju presude Kecmanovićima: "Vrlo sam indisponirana zbog toga"
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Vojska hitno zatvorila ovaj most: Oglasilo se Ministarstvo odbrane: "Vodostaj Velike Morave je visok"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Narodno pozorište u Beogradu saopštilo dobitnike svojih godišnjih priznanja
Blic pre 41 minutajoš 1 povezana