Povezane vesti
Miodrag Stanković: Koalicija Niš moj grad podnela predlog mera za unapređenje mentalnog zdravlja mladih
Jugmedia 20.05.2023
Tokom protekle nedelje, kao odgovor na stravična nasilja koja su pogodila našu državu, kao odgovorni članovi društvene zajednice sa željom da nam se ovakve strahote nikada više ne ponove, koalicija Niš moj grad organizovala je serijal tribina na… »
Koalicija “Niš, moj grad” traži da na bilbordima budu uspešni mladi ljudi umesto političkih i reklamnih poruka
Južne vesti 20.05.2023
Neki od zaključaka koalicije “Niš, moj grad” nakon tribina o mentalnom zdravlju jesu da je neophodno da lokalne televizije uvedu edukativne emisije i da na sajtu Grada treba da budu informacije o tome gde je dostupna psihološka pomoć. Predlažu i… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 2 satajoš 2 povezane