Повезане вести

Знам да је стао пред дечака убицу и рекао ‘пуцај у мене, не дам на децу‘! Исповест сестре школског чувара о масакру

Знам да је стао пред дечака убицу и рекао ‘пуцај у мене, не дам на децу‘! Исповест сестре школског чувара о масакру

Мондо 20.05.2023
Ружица, сестра убијеног школског чувара Драгана, открила је какав је био њен брат. Породица страдалог Драгана сваког дана обилази његов гроб и присећа се лепих тренутака. Ружица, сестра убијеног школског чувара Драгана, открила… »
Ђаке знао и по ранчевима, његове последње речи увек ћу памтити: Болна прича сестре убијеног чувара Драгана

Ђаке знао и по ранчевима, његове последње речи увек ћу памтити: Болна прича сестре убијеног чувара Драгана

Телеграф 20.05.2023
Његова мајка Коса и сестра Ружица непрестано плачу, а отац Живорад нетремице гледа у слику јединог сина. Белу једноспратну кућу у насељу Вишњичка Бања коју је Драган Влаховић (53), прва жртва крвавог пира помахниталог дечака… »
"Ђаке је знао и по ранчевима": Потресна исповест сестре убијеног чувара из "Рибникара": "Сигурно се испречио испред…

"Ђаке је знао и по ранчевима": Потресна исповест сестре убијеног чувара из "Рибникара": "Сигурно се испречио испред…

Блиц 20.05.2023
Белу једноспратну кућу у насељу Вишњичка Бања коју је Драган Влаховић (53), прва жртва крвавог пира помахниталог дечака убице (13), саградио с породицом, запосела је велика туга. Његова мајка Коса и сестра Ружица непрестано… »

Вести дана »