Povezane vesti
Mančester obojen u svetlo plavo: Čelsi se poklonio Sitiju
Sport klub 21.05.2023
Fudbaleri Mančester Sitija očekivanom pobedom oprostili su se od svojih navijača na stadionu Etihad gde su u pretposlednjem kolu Premijer lige savladali tim Čelsija. Utakmica je završena rezultatom 1:0, ali je sam ishod meča bio u drugom planu jer… »
Počasni špalir i ovacije za nove/stare šampione Engleske
Sport klub 21.05.2023
Mančester Siti je osigurao novu titulu prvaka Engleske u subotu nakon poraza Arsenala od Notingem Foresta, a danas je uoči meča sa Čelsijem njegovim igračima priređen počasni špalir. Gosti iz Londona aplauzima su pozdravili nove/stare šampione… »
Notingem Forest pobedio Arsenal, Mančester siti šampion Engleske
Politika 21.05.2023
Fudbaleri Notingem Foresta pobedili su večeras na svom terenu Arsenal sa 1:0, u meču 37. kola engleske Premijer lige. Strelac odlučujućeg gola bio je Taivo Avoniji u 19. minutu. Arsenal je na drugom mestu na tabeli sa 81 bodom, četiri manje od… »
Bivši fudbaler Totenhema posolio Arsenalovu ranu: "Ako ne možemo mi, ne mogu ni oni!"
Sportske.net 21.05.2023
Fudbaleri Notingem Foresta pobedili su juče na svom terenu Arsenal sa 1:0, u meču 37. kola engleske Premijer lige. Strelac odlučujućeg gola bio je Taivo Avoniji u 19. minutu, čime je Arsenal automatski izgubio šansu da osvoji titulu prvaka Engleske… »
Plavi deo Mančestera slavi, Siti je opet prvak Engleske
Danas 20.05.2023
Pehar prvaka Engleske u fudbalu neće menjati vlasnika ove sezone. Novi-stari šampion Premijer lige je Mančester Siti koji je kolo pre kraja odbranio trofej, jer je jedini konkurent, londonski Arsenal izgubio na gostovanju kod Notingem Foresta sa 1:0 i… »
Mančester siti osvojio premijer ligu! "Građanima" titulu predao najveći rival, Arsenal postavio rekord koji će teško ko…
Večernje novosti 20.05.2023
MANČESTER siti je deveti put u kluskoj istoriji, treći uzastopni, a četvrti u poslednjih pet godina, postao prvak. FOTO: Tanjug/AP Šampionsku titulu ovoga puta "građani" nisu proslavili na terenu, već uz TV ekrane jer je njihov meč sa Čelsijem na… »
Vesti dana »
Ako je cilj ove odluke formalni početak trećeg svetskog rata onda je doneta u pravo vreme
Politika pre 2 minutajoš 146 povezanih
"Srce mi se steglo kad sam čula da je više nema" Rođaka lepe Anje neutešna posle gubitka
Telegraf pre 2 satajoš 70 povezanih
EU podeljena prema odluci Bajdena o napadima duboko u Rusiji: Strah od nuklearnog rata
Danas pre 3 satajoš 37 povezanih
Prenos, Srbija - DANSKA: Oni su odabrani! Piksi spremio strašan tim za meč odluke!
Večernje novosti pre 3 minutajoš 33 povezane