Povezane vesti

Čula sam se s Janom nakon hapšenja: Viki Miljković se oglasila s detaljima - "Ja plaćam porez i u Nemačkoj i u Srbiji"

Čula sam se s Janom nakon hapšenja: Viki Miljković se oglasila s detaljima - "Ja plaćam porez i u Nemačkoj i u Srbiji"

Mondo 21.05.2023
Jana Torodović je uhapšena u Švajcarskoj i deportovana za Srbiju, a njena koleginica Viki Miljković odmah ju je pozvala. Jana Torodović je uhapšena u Švajcarskoj i deportovana za Srbiju, a njena koleginica Viki Miljković odmah ju je pozvala… »
„Bilo je vrlo neprijatno, ljudi su vikali da treba da me osude“: Jana nije jedina, evo koji su još pevači bili hapšeni…

„Bilo je vrlo neprijatno, ljudi su vikali da treba da me osude“: Jana nije jedina, evo koji su još pevači bili hapšeni…

Nova 21.05.2023
Jana Todorović, privedena je na aerodromu u Cirihu, i noć je provela u pritvoru. Pevačica je te večeri trebalo da iz Ciriha presedne u Luksemburg, ali navodno nije imala potrebne papire, pa je nastao problem. Pevačicu su deportovali u Beograd, a dala… »
"Ja plaćam porez i u Nemačkoj i u Srbiji" Oglasila se Viki Miljković posle Janinog hapšenja u Cirihu, evo šta je poručila…

"Ja plaćam porez i u Nemačkoj i u Srbiji" Oglasila se Viki Miljković posle Janinog hapšenja u Cirihu, evo šta je poručila…

Kurir 21.05.2023
Pevačica Jana Todorović uhapšena je na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu da peva nakon čega je deportovana u Srbiju. Njena koleginica pevačica Viki Miljković otkrila je da se čula sa koleginicom nakon neprijatne situacije koju je doživela… »
Ovi pevači su privođeni na aerodromu Jedan dilovao devize, ispitivali ga po 12 sati, bio 3 dana u pritvoru, a on uvalio falš…

Ovi pevači su privođeni na aerodromu Jedan dilovao devize, ispitivali ga po 12 sati, bio 3 dana u pritvoru, a on uvalio falš…

Kurir 21.05.2023
Pevačica Jana Todorović privedena je na aerodromu u Cirihu, i noć je provela u pritvoru i prvim letom je deportovana u Srbiju. Pevačica je trebalo da iz Ciriha presedne u Luksemburg, ali navodno nije imala potrebne papire, pa je nastao problem… »
(Video) Posle janinog hapšenja oglasila se Viki: "Čula sam se sa njom, ja plaćam porez i u Nemačkoj i u Srbiji"

(Video) Posle janinog hapšenja oglasila se Viki: "Čula sam se sa njom, ja plaćam porez i u Nemačkoj i u Srbiji"

Blic 21.05.2023
Pevačica Jana Todorović uhapšena je na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu da peva nakon čega je deportovana u Srbiju. Njena koleginica pevačica Viki Miljković otkrila je da se čula sa koleginicom nakon neprijatne situacije koju je doživela… »
„Moram da dođem sebi i da se smirim“: Oglasila se Jana Todorović nakon hapšenja

„Moram da dođem sebi i da se smirim“: Oglasila se Jana Todorović nakon hapšenja

Nova 21.05.2023
Pevačica Jana Todorović uhapšena je na aerodromu u Cirihu. Naime, pevačica je uhapšena jer nije imala dozvolu za nastup, a pre samo nekoliko dana trebalo je da nastupi u Luksemburgu, međutim, ona se na slavlju nije pojavila. Povodom cele priče… »
Jana se oglasila nakon hapšenja! Provela noć u zatvoru, a ovo je prvo uradila nakon deportacije: "Desilo se, ima istine"

Jana se oglasila nakon hapšenja! Provela noć u zatvoru, a ovo je prvo uradila nakon deportacije: "Desilo se, ima istine"

Mondo 21.05.2023
Jana Todorović oglasila se nakon što je do javnosti dospela vest da je uhapšena na aerodromu u Cirihu. Jana Todorović oglasila se nakon što je do javnosti dospela vest da je uhapšena na aerodromu u Cirihu. Kako bomba odjeknula je vest da je Jana… »
Oglasila se Jana posle hapšenja u Cirihu: "Bilo bi dobro da prvo dođem sebi, da se smirim"

Oglasila se Jana posle hapšenja u Cirihu: "Bilo bi dobro da prvo dođem sebi, da se smirim"

Blic 21.05.2023
Pevačica Jana Todorović uhapšena je na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu da peva nakon čega je deportovana u Srbiju. Pevačica se odmah oglasila povodom nezavidne situacije u kojoj se našla. - Dobro, dešava se i to... Desilo se nešto tako… »
Uhapšena Jana Todorović na aerodromu u Cirihu: Prespavala u zatvoru, kolega je javno ponizio: "Nek je bude sramota"

Uhapšena Jana Todorović na aerodromu u Cirihu: Prespavala u zatvoru, kolega je javno ponizio: "Nek je bude sramota"

Blic 21.05.2023
Jana Todorović, kako prenose bosanski mediji, uhapšena je na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu da peva. Pevačica je inače trebalo da nastupa u Luksemburgu pre nekoliko dana, međutim ona se na slavlju nije pojavila. Kako piše Express.ba… »
Jana uhapšena na aerodromu u Cirihu Prespavala u zatvoru, pa je prvim letom vratili u Srbiju! Ovaj kolega je javno ponizio

Jana uhapšena na aerodromu u Cirihu Prespavala u zatvoru, pa je prvim letom vratili u Srbiju! Ovaj kolega je javno ponizio

Kurir 21.05.2023
Pevačica Jana Todorović trebalo je da peva u Luksemburgu pre nekoliko dana, a kako prenose bosanski mediji, navodno je uhapšena na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu da peva. Kako prenose mediji, prespavala je u zatvoru, a onda su je prvim letom… »
Uhapšena Jana Todorović! Kraljica bakšiša provela noć u zatvoru, prvim letom vraćena za Srbiju - Kolega je isprozivao!

Uhapšena Jana Todorović! Kraljica bakšiša provela noć u zatvoru, prvim letom vraćena za Srbiju - Kolega je isprozivao!

Mondo 21.05.2023
Jana Todorović uhapšena je na aerodoromu u Cirihu, prenose bosanski mediji, a onda je prvim letom prebačena za Beograd. Jana Todorović uhapšena je na aerodoromu u Cirihu, prenose bosanski mediji, a onda je prvim letom prebačena za Beograd. Kraljica… »
Prve janine fotke posle deportacije: Prespavala u zatvoru, a evo šta je prvo uradila kad je stigla u Srbiju! Brojali se…

Prve janine fotke posle deportacije: Prespavala u zatvoru, a evo šta je prvo uradila kad je stigla u Srbiju! Brojali se…

Kurir 21.05.2023
Pevačica Jana Todorović deportovana je iz Švajcarske gde ju je tamošnja policija uhapsila jer navodno nije imala sve potrebne papire, prenoćila je u pritvoru na ciriskom aerodromu, a potom je prvim letom vraćena u Srbiju. Pevačica se izgleda nije… »
Oglasila se Jana posle hapšenja u Cirihu! Pevačica van sebe, ne može da veruje šta je snašlo, pa muški odbrusila Ljubi…

Oglasila se Jana posle hapšenja u Cirihu! Pevačica van sebe, ne može da veruje šta je snašlo, pa muški odbrusila Ljubi…

Kurir 21.05.2023
Pevačica Jana Todorović uhapšena je na aerodromu u Cirihu, a sada se oglasila povodom neprijatne situacije. - Dobro, dešava se i to... Desilo se nešto tako, ima istine u tome. Ja sam sada sletela na jedno mesto i tražim hotel, bilo bi dobro da prvo… »

Vesti dana »