Povezane vesti

Saša Obradović: Ponosan sam na ekipu, ostvarili smo veliki uspeh

Saša Obradović: Ponosan sam na ekipu, ostvarili smo veliki uspeh

Dnevnik 21.05.2023
KAUNAS: Trener košarkaša Monaka srpski stručnjak Saša Obradović izjavio je da je ponosan na svoji tim, koji je osvojio treće mesto na završnom turniru Evrolige u Kaunasu. Monako je ranije danas u meču za treće mesto na F4 Evrolige pobedio… »
“Važno je da se niko nije povredio”

“Važno je da se niko nije povredio”

Sport klub 21.05.2023
Izabranici Saše Obradovića, košarkaši Monaka osvojili su treće mesto u Evroligi. Posle poraza od Olimpijakosa u polufinalu, ekipa iz Kneževine je slavila protiv Barselone sa 78:66. Evidentno je da bilo da je Barselona emotivno i fizički slomljena… »
Obradović "zakucao" barsu - da li je ovo šarasov kraj?! Treći u Evroligi je Srbin, ali zašto se ovo uopšte igra?!

Obradović "zakucao" barsu - da li je ovo šarasov kraj?! Treći u Evroligi je Srbin, ali zašto se ovo uopšte igra?!

Mondo 21.05.2023
Saša Obradović sa Monakom pobedio Barselonu i zauzeo treće mesto u Evroligi ove seone. Saša Obradović sa Monakom pobedio Barselonu i zauzeo treće mesto u Evroligi ove seone. Monako je pobedio Barselonu 78:66 i osvojio treće mesto u Evroligi ove… »
Barsi se uopšte ne igra, Monako lagano do trećeg mesta

Barsi se uopšte ne igra, Monako lagano do trećeg mesta

Sportske.net 21.05.2023
Monako je osvajač trećeg mesta u Evroligi za sezonu 2022-23 pošto je u meču poraženih timova u polufinalu slavio protiv Barselone sa 78:66. Ekipa Saše Obradovića je odmah došla do prednosti koja je bila ozbiljnija, videlo se da su motivisaniji… »
Kad već mora da se igra: Obradovićev Monako razbio Barsu

Kad već mora da se igra: Obradovićev Monako razbio Barsu

Sport klub 21.05.2023
Košarkaši Monaka osvojili su treće mesto na Fajnal-foru Evrolige u Kaunasu pošto su u nedelju savladali Barselonu rezultatom 78:66. Ekipa iz Kneževine je plasmanom na završni turnir ostvarila istorijski uspeh, a pobedom protiv Katalonaca završili… »
“Ponosan sam na ekipu, bićemo bolji naredne sezone”

“Ponosan sam na ekipu, bićemo bolji naredne sezone”

Sport klub 21.05.2023
Izabranici Saše Obradovića, košarkaši Monaka osvojili su treće mesto u Evroligi. Posle poraza od Olimpijakosa u polufinalu, ekipa iz Kneževine je slavila protiv Barselone sa 78:66. Evidentno je da bilo da je Barselona emotivno i fizički slomljena… »

Vesti dana »