Povezane vesti
Nikola Kalinić: Ne vraćam se u Crvenu zvezdu!
Sportski žurnal 21.05.2023
”Imam ugovor sa Barselonom”. Košarkaš Barselone i srpski reprezentativac Nikola Kalinić demantovao je informacije pojedinih turskih medija da će se na kraju sezone vratiti u Crvenu zvezdu, prenosi "Basket njuz". - Ne dolazim, koliko ja znam. Možda znaju… »
Javio se i Nikola Kalinić - evo šta kaže o zvezdi! Odigrao utakmicu, pa priznao: "Možda oni znaju..."
Mondo 21.05.2023
Srpski košarkaš nakon meča u Kaunasu govorio i o povratku u srpsku košarku. Srpski košarkaš nakon meča u Kaunasu govorio i o povratku u srpsku košarku. Odjeknula je kao bomba informacija da Crvena zvezda želi Nikolu Kalinića kao jednog od lidera tima za… »
Vesti dana »
Dan studenata pod sloganom "Sloboda studentima": Tišina kod Rektorata, pa šetnja do PU 29. novembar
N1 Info pre 19 minutajoš 13 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Projektil pao u blizini nuklearne elektrane u Iranu; Amerikanci u Iranu tragaju za nestalim članom posade oborenog f-15E
RTV pre 14 minutajoš 42 povezane
LAZAREVA SUBOTA – VELIKI PRAZNIK PRED VASKRS: Običaji, značenje i zašto je Vrbica poseban dan za decu
Glas juga pre 1 satjoš 23 povezane
Hitno se oglasio RHMZ: Stiže totalni preokret, dva dela Srbije na udaru
Blic pre 49 minutajoš 24 povezane
Nabujala Bjelica pravi haos, iza meštana besana noć, teška mehanizacija upućena na kritične tačke
Dnevnik pre 19 minutajoš 15 povezanih