Povezane vesti
Estonija i Letonija će nabaviti njemačku protuzračnu odbranu
Al Jazeera 22.05.2023
Isporuke sistema srednjeg dometa IRIS-T SLM, koje proizvodi njemački proizvođač oružja Diehl Defense, mogle bi početi 2025. godine. Estonija i Letonija planiraju zajedničku nabavku njemačkih sistema za protuzračnu odbranu, kako bi zaštitile… »
Estonija i Letonija planiraju zajedničku kupovinu nemačkih sistema PVO
Danas 21.05.2023
Estonija i Letonija planiraju zajedno da nabave nemačke sisteme protiv-vazduhoplovne odbrane za zaštitu te dve zemlje NATO-a, što bi bio najveći sporazum o odbrambenoj saradnji baltičkih suseda koji se graniče s Rusijom, saopštila su danas… »
Vesti dana »
Građani u Novom Sadu odaju poštu stradalima, blokiran saobraćaj kod Železničke stanice (FOTO)
Danas pre 39 minutajoš 176 povezanih
Inženjer geologije upozoravao na nadstrešnicu: Insistirao sam da se uradi reparacija, niko nije reagovao
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
Učiteljica nastradalog na Železničkoj: Tužna sam i pretužna, poginuo je moj učenik sa dve unučice
Radio 021 pre 1 satjoš 162 povezane
Upravo na Blic TV Uživo Srbija u žalosti Sablasnu tišinu paraju jecaji: Reka ljudi u Novom Sadu i Kaću, forenzičari ponovo izašli na teren, stižu potresne informacije o stradalima (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 96 povezanih
Dan posle tragedije u Novom Sadu: 20 ljudi ide na saslušanje, troje povređenih ponovo operisani
Sputnik pre 39 minutajoš 86 povezanih